10 september: vrolijke happening voor kinderen met goocheltrucs, illusies en een boodschap

3 juli 2017

Een vrolijke happening met illusies, goocheltrucs en buikspreekpoppen, maar ook met een boodschap. Dat staat op het programma tijdens het Bijbels Lunch Uurtje (BLU) van zondag 10 september in de Welkomkerk. Deze keer komt Vrolijk Theater langs met de voorstelling ‘Op Survival’. De aanvang is 13.00 uur. De voorstelling is bedoeld voor kinderen en tieners, maar natuurlijk ook voor hun familie.

Vrolijke show met poppen

Vrolijk Theater komt met een show met poppen, die in discussie gaan over wat je moet meenemen als je op survival gaat. Een landkaart? Ja, natuurlijk. Een radio? Niet per se. Een banaan? Waarom een banaan? ┬áDe discussies tussen de poppen gaan maar door tijdens dit vrolijke optreden. De uitkomst zal zijn dat de kinderen tijdens dit optreden zelf de survivaltocht willen ondernemen. Zij zullen denken: ‘Dit avontuur wil ik ook!!’.

Soep, broodjes en hotdogs vooraf

De toegang is gratis. Bij de uitgang is er gelegenheid om een gift in de collectezak te doen voor de onkosten. Vanaf 12.15 uur staan soep, belegde broodjes en hotdogs klaar. Natuurlijk omdat het lunchtijd is, maar zeker ook om samen voorpret te hebben of om even met elkaar te kletsen en nieuwe gezichten te begroeten.

Informatie
  • Anne-Marie de Heus
    (0181) 45 37 01