11 december: jongerendienst The Gate

6 december 2016

You never walk alone. Dat is het thema van jongerendienst The Gate, op zondag 11 december in de Welkomkerk. Spreker is dominee Auke Hamstra. Het gaat in deze dienst over geloofsstappen.

Je wilt ergens naartoe, maar hoe kom je daar? Je wilt iets bereiken in je leven, maar wat moet je daar allemaal voor doen? Je staat aan het begin van je geloofsleven en je hebt wat gehoord over Jezus, maar hoe ga je dan verder? Auke wil met ons mee op die ontdekkingstocht door het geloof. Want ook in je geloof zet je stappen om ergens te komen. Daarbij moet je weten dat God met je meewandelt en dat je niet te snel moet lopen. Weet dat God altijd zegt: “You never walk alone.”

Bekijk de Upgate:

De viering begint om 17.00 uur en vindt plaats in de Welkomkerk. De band Deliver is natuurlijk ook weer ‘present’, net als dansgroep Together. En na afloop is er natuurlijk de ‘afterparty’, met fris, chips en snacks. Hoewel de doelgroep 14-25 jaar is, zijn ook andere leeftijden (jong en oud) van harte welkom. Voor de kleinsten is er oppas.

Twitter
Facebook