12 september: rommelmarkt rondom Dorpskerk

21 augustus 2015

Op zaterdag 12 september vindt de jaarlijkse rommelmarkt rondom de Dorpskerk in Zuidland weer plaats. Het evenement wordt gelijktijdig met de jaarmarkt georganiseerd.

De rommelmarkt begint om 09.00 uur en duurt tot 15.30 uur. De opbrengst gaat naar de onderhoud van onze twee kerkgebouwen en onze twee pastorieen.

Een van de succesnummers op de rommelmarkt is altijd het rad van avontuur. Ook deze keer zijn met het rad vele prijzen te winnen, zoals taarten. Verder zijn er weer allerlei tweedehands spullen te koop, zoals fietsen, kleding, speelgoed, elektronica, gereedschap, meubels en boeken.

In een speciale tent zijn koffie, thee, limonade en poffertjes te koop. Voor de liefhebbers worden ook gebreide sokken verkocht.

Wie zaterdag 12 september niet kan, kan elke woensdag van 09.00 tot 12.00 uur terecht aan de Langeweg 3 in Zuidland. Daar verkopen vrijwilligers van de kerk ook rommelmarktspullen. Wie zelf nog bruikbare spullen heeft, kan deze daar ook aanbieden. De inname daarvan gebeurt wel selectief. Alleen spullen die zeker nog wel verkoopbaar zijn, worden geaccepteerd.