13 februari: The Gate in teken van Valentijnsdag

10 februari 2011

Het is vooral goed voor de detailhandel, maar toch kan Valentijnsdag (14 februari) meer zijn dan een koopstimulans. Je geeft immers extra aandacht aan mensen waar je om geeft. Daar gaat het ook over tijdens de komende Gate, die deze keer is ingericht als Valentijnsdienst. Thema is: ‘Hoeveel rozen heb jij gegeven?’ De dienst vindt plaats in de Welkomkerk en begint om 17.00 uur. Op het programma staan een spetterende dans van de dansgroep Passion, een verhaal over het ultieme Valentijnscadeau, de vertoning van het Upgatefilmpje (zie hieronder) en natuurlijk veel enthousiaste liedjes, begeleid door de band Deliver.

The Gate is bedoeld voor jongeren en wordt ook georganiseerd door jongeren. Maar uiteraard zijn ook ouderen van harte welkom. De diensten staan maandelijks bol van muziek, dans, theater en filmpjes, al blijft het wel om de inhoud gaan. Na afloop is er een afterparty, bedoeld voor de gezelligheid en om na te kaarten en te discussieren. Om alvast in de stemming te komen, heeft de organisatie weer een promo gemaakt:

Bekijk hier het promotiefilmpje:

Meer informatie over The Gate en reacties van jongeren en andere bezoekers zijn te vinden op Hyves: the-gate-zuidland.hyves.nl.

De werkgroep Jongerendiensten die The Gate organiseert, kan altijd versterking gebruiken. Vind je het leuk om met leeftijdgenoten en andere mensen filmpjes (met een boodschap) op te nemen, theaterstukjes voor te bereiden (en uit te voeren), muziek te maken, te zingen, te dansen of op een andere manier iets creatiefs te doen tijdens de diensten, of wil je hand- en spandiensten verrichten (bijvoorbeeld licht en geluid klaarzetten en opruimen)? Neem dan contact op met een van de volgende personen: