28 feb: Jongerendienst The Gate, over koudwatervrees

20 februari 2016

Wie heeft dat niet meegemaakt? De eerste keer het ‘grote zwembad’ inspringen is best eng. Of de eerste keer naar school, naar je nieuwe werkplek. Je weet niet wat je te wachten staat. Hoe zit dat met het geloof? Ben je zeker van je geloof? En als het een keer tegenzit, als je ’tegenwind’ hebt gehad in je leven? Wat doe je dan?

De leerlingen van Jezus hadden ook deze vragen toen ze met Jezus op pad gingen. Konden zij alles (direct) geloven? In voor- en tegenspoed? Hadden zij een onvoorwaardelijk geloof zodat ze op het water konden lopen? Of hadden zij ook last van koudwatervrees? Dit soort vragen komt aan de orde tijdens jongerendienst The Gate, op zondag 28 februari in de Welkomkerk.

Bekijk hier alvast de promo:

De viering begint om 17.00 uur en vindt plaats in de Welkomkerk. De band Deliver is natuurlijk van de partij en ook Together zal niet ontbreken. En na afloop is er natuurlijk de ‘afterparty’, met fris, chips en snacks. Hoewel de doelgroep 14-25 jaar is, zijn ook andere leeftijden (jong en oud) van harte welkom.

Twitter
Facebook