7 mei: BLU Kindertheater met goochelaar/buikspreker Ben van den Akker

27 april 2017

De kerk is niet saai en alleen voor ‘grote mensen’. Dat bewijst goochelaar/buikspreker Ben van den Akker keer op keer in zijn voorstellingen, die hij gebruikt om zijn geloof in God met anderen te delen. Op zondag 7 mei verzorgt hij in de Welkomkerk het BLU Kindertheater. De aanvang is 13.00 uur. De voorstelling is bedoeld voor kinderen en tieners, maar natuurlijk ook voor hun familie.

Ben van den Akker was de afgelopen jaren te zien in diverse tv-programma’s, tijdens de EO-Familiedagen en op de grote pinksterconferentie van Opwekking. Hij is al eerder in de Welkomkerk te zien geweest en ook deze keer komt hij weer met een show voor alle leeftijen, maar vooral voor kinderen en tieners. De naam van de show: Benjamin’s Show. Tijdens het BLU Kindertheater (BLU staat voor Bijbels Lunch Uurtje) mogen ze plezier maken, zich vrij bewegen, ├ęcht meedoen en … leren. Zo krijgen ze spelenderwijs de christelijke boodschap mee.

Nieuwe aanwas

Bijzonder is dat inmiddels ook kinderen die niet gewend zijn om naar de kerk te gaan, de weg naar het BLU Kindertheater hebben gevonden.

Soep, broodjes en hotdogs vooraf

De toegang is gratis. Bij de uitgang is er gelegenheid om een gift in de collectezak te doen voor de onkosten. Vanaf 12.15 uur staan soep, belegde broodjes en hotdogs klaar. Natuurlijk omdat het lunchtijd is, maar zeker ook om samen voorpret te hebben of om even met elkaar te kletsen en nieuwe gezichten te begroeten.

Informatie
  • Anne-Marie de Heus
    (0181) 45 37 01