Actie Kerkbalans: geef voor de kerk van morgen

25 oktober 2021

De Actie Kerkbalans, de jaarlijkse inzameling van vrijwillige bijdragen voor onze gemeente, komt er weer aan. Van zaterdag 30 oktober tot en met zaterdag 13 november brengen vrijwilligers het informatiemateriaal rond zodat iedereen weer een bijdrage kan toezeggen. Omdat we als kerk het verschil willen blijven maken, vragen we van iedereen een beetje meer te geven dan de vorige keer. In de flyer die bij het informatiepakket zit, lichten we dit toe.

Toezegginsformulieren zelf brengen, mailen of per post versturen

De toezeggingsformulieren worden niet opgehaald. Aan iedereen het verzoek het formulier in de brievenbus van de Welkomkerk of De Savornin Lohmanstraat 79 in Zuidland te doen of voldoende gefrankeerd per post te versturen. Je kunt het ingevulde toezeggingsformulier ook scannen en per e-mail versturen.

Automatische incasso: makkelijk voor iedereen

Ook deze keer verspreiden we dus weer brieven en flyers, waarin we kort iets over onze gemeente en over de actie vertellen. Daarin wordt gemeenteleden van harte aanbevolen hun bijdrage via automatische incasso te doen. Omdat veel gemeenteleden het prettig vinden maandelijks hun bijdrage te doen, hopen we dat meer mensen voor automatische incasso kiezen. Dat levert aanzienlijk minder administratief werk op. Dus nogmaals van harte aanbevolen.

Informatie
  • coördinator Kerkbalans
    Arjan Breeman
    (0181) 45 27 85