Actie Vakantietas: een tas met leuke extra’s voor kinderen die deze zomer niet op vakantie kunnen

27 mei 2019

Nog even en dan is het weer zomervakantie! Tijd om leuke dingen te doen, op vakantie te gaan en te genieten samen met je gezin, vriendjes en vriendinnetjes. Niet voor alle kinderen is het mogelijk om op vakantie te gaan of leuke dingen te doen, omdat daar geen geld voor is. Onze jeugddiakenen willen deze kinderen graag iets extra’s geven deze zomer: een tas met leuke spulletjes en spelletjes, ook wel de Vakantietas genoemd. 

40 tassen met leuke spullen en spelletjes

De jeugddiakenen, die samen optrekken met de kinderen van de BLITZ, willen zo veel mogelijk mensen in staat stellen te helpen de Vakantietas te vullen. In totaal willen ze er 40 maken. Het is de bedoeling dat alleen nieuwe spullen en spelletjes in de tas gaan. Om wat voor zaken het gaat? Bijvoorbeeld om stoepkrijt, knikkers, een Doe-Kleurboek, spelletjes, kleurpotloden, bellenblaas en een springtouw. Het gaat om dingen die niet meer dan 2 euro per stuk hoeven te kosten.

Voor kinderen in Nissewaard

De Actie Vakantietas is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar en van 8 tot en met 12 jaar. De actie vindt plaats in heel Nederland. De inzameling in Zuidland is bedoeld voor kinderen in Nissewaard. Iedereen is van harte uitgenodigd om bij te dragen aan deze actie.

Informatie
  • jeugddiaken, tweede secretaris College van Diakenen, contactpersoon YFIF
    Tamara Voogt-Hoogstad
    (06) 20 35 65 02