Rommelmarkt

Elke tweede zaterdag van september, tegelijkertijd met de jaarmarkt in Zuidland, is er een rommelmarkt in en rondom de Dorpskerk aan de Kerkstraat. De opbrengst hiervan komt ten goede aan het onderhoud van zowel de Dorpskerk als de Welkomkerk. Behalve op de jaarlijkse rommelmarkt worden elke woensdag (van 09.00 tot 12.00 uur) ook rommelmarktspullen verkocht in een loods aan de Langeweg 3 in Zuidland. Daar vindt ook de inzameling van de tweedehands spullen plaats.

Allerlei spullen

Het gaat vooral om kleding, boeken, speelgoed, lp’s, cd’s, keukengerei, gereedschap, fietsen, bromfietsen en kleine meubelen. Onverkoopbare spullen en oude en zware televisies worden niet geaccepteerd. Huishoudelijke en audiovisuele apparaten worden alleen geaccepteerd als ze goed werken.

Zelf brengen of laten halen

Heb jij grote meubelstukken, zoals kasten, ledikanten en bankstellen, neem dan eerst even contact op met Johan van der Steen. Zijn gegevens staan hieronder. Wegens gebrek aan opslagruimte wordt dit soort spullen alleen in overleg geaccepteerd. Je kunt aan hem doorgeven of je de spullen zelf brengt of ze liever wilt laten halen. Kleinere ‘rommel’ kun je elke woensdag tussen 09.00 en 12.00 uur zelf aanbieden aan de Langeweg 3.

Informatie
  • coördinator Rommelmarkt
    dhr. F.J. (Johan) van der Steen
    (0181) 45 10 56