Clubwerk (Creameiden Zuidland)

Op maandagavond is er een knutselclub voor de meisjes van de groepen 6, 7 en 8 van de basisschool: Creameiden Zuidland. Dit is een club die niet-kerkgebonden is, dus elk kind is van harte welkom. Het seizoen begint meestal in de derde week van september en loopt ongeveer tot Pasen.

Van 18.45 tot 20.00 uur

De club vindt plaats in zaal 2 in de Welkomkerk en duurt van 18.45 tot 20.00 uur. De bijeenkomsten beginnen met een verhaal uit het leven van alledag, met een verwijzing naar de bijbel. Daarna wordt een knutselwerk gemaakt. Een kop thee of een glas limonade maken de gezelligheid compleet.

25 euro per jaar

De kosten bedragen 25 euro voor het hele seizoen, te betalen in twee delen: 12,50 euro op de eerste knutseldag en 12,50 euro op de eerste bijeenkomst in januari. Creameiden Zuidland heeft een eigen Facebookpagina, met het laatste nieuws en foto’s van knutselwerkjes.

• co√∂rdinator Clubwerk, co√∂rdinator preekvoorziening
    mevr. J. (Jeannette) de Geus