januari 2022

1. zo 02 jan
    Nieuwjaarsdienst
    voorganger: mw. Anneke Klavers-Bras

Bekijk hier de YouTube livestream van de (online) viering op zondag 2 januari (vanaf 09:50 uur).

Zending (Kerk in Actie) (eerste), Kerk (tweede)
  2. zo 09 jan
    Welkomdienst
    voorganger: Ds. A. Hamstra

Bekijk hier de YouTube livestream van de (online) viering op zondag 9 januari (vanaf 09:50 uur).

Eredienst (eerste), Kerk (tweede)
  3. zo 16 jan
    Heilig Avondmaal
    voorganger: Mevr. J.C. Klavers-Bras

Bekijk hier de YouTube livestream van de (online) viering op zondag 16 januari (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze online viering zal het Heilig Avondmaal gevierd worden.

Oppas, Blitz
    Diaconie - Heilig Avondmaal (eerste), Diaconie (tweede)
  4. zo 23 jan
    voorganger: ds. W. Hendriks (Ter Aar)

Bekijk hier de YouTube livestream van de (online) viering op zondag 23 januari (vanaf 09:50 uur).

Aanmelden voor deze dienst
    Oppas, Blitz, Blitz NL
    Evangelisatie (Kerk in Actie) (eerste), Kerk (tweede)
  5. wo 26 jan
    Vrouwengroep In Hem Verbonden

Gespreksgroep voor vrouwen over het geloof en het leven. Deze groep vrouwen komt regelmatig online of (liefst) fysiek bij elkaar voor goede gesprekken of een leuke activiteit. Van jong tot oud, van alleenstaand tot jonge moeder of oma, de groep is heel divers en bestaat uit ongeveer 40 vrouwen. Elke keer staat er iets anders op het programma. De meeste ontmoetingen zijn op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur. Het is per keer aanmelden, want niet alles past bij iedereen. Soms gaan we knutselen, wandelen, puzzelen, koken of alleen maar kletsen. Je kunt dus altijd zomaar een keer aansluiten. De groep komt in 2022 elke twee maanden bij elkaar. Erbij zijn? App of bel Annemarie de Vroed: 06-48359189.

6. zo 30 jan
    Zingen voor dienst
    voorganger: Ds. A. Hamstra

Bekijk hier de YouTube livestream van de (online) viering op zondag 30 januari (vanaf 09:50 uur).

Aanmelden voor deze dienst
    Oppas, Blitz
    Kerk - Landelijke collecten (eerste), Kerk (tweede)

Aanmelden bijwonen kerkdienst

Dienst
23-01-2022 10:00 Welkomkerk

Bij aanmelding worden zitplaatsen toegewezen in de kerkbanken. Vraag alleen om een stoel als u, bijvoorbeeld door rugklachten, niet in de kerkbank kunt zitten.

Aanmelden bijwonen kerkdienst

Dienst