april 2024

1. di 02 apr

2. wo 03 apr
    Dorpskerk open voor stilte, bezinning en gebed

De Dorpskerk is elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur open voor stilte, bezinning, gebed, een luisterend oor en het opsteken van een kaarsje.

3. do 04 apr
    Dankdienst Maarten van der Linden

Bekijk hier de YouTube livestream voor de Dankdienst van Maarten van der Linden op donderdag 4 april 2024 (vanaf 13:20 uur).

4. zo 07 apr
    10:00 Dorpskerk
    voorganger: ds. Leen-Jan Lingen (Sommelsdijk)
  5. zo 07 apr
    Welkomdienst: 'Weg van Jezus?!'
    voorganger: ds. Gerard Wolfert

Bekijk hier de YouTube livestream van de Welkomdienst op zondag 7 april (vanaf 09:50 uur). Het thema van deze Welkomdienst is “Weg van Jezus?!” De vraag is bij dit thema: gaat om het ‘weg van Jezus’ in de zin van ‘weglopen van Jezus’, of om ‘de weg Jezus’ waardoor jij bij Jezus terecht komt.
    Spreker Dominee Gerard gaat in ieder geval hierover met ons in gesprek.
    De band begeleid ons en zowel voor als na de dienst kunnen we elkaar ontmoeten in zaal 5 met een kop koffie en iets lekkers erbij. šŸ˜‹

Kom naar de Welkomkerk en schuif aan bij de dienst die om 10:00 uur begint. Voor de kinderen is er de BLITZ.

Kortom: jij komt toch ook?

6. di 09 apr

7. wo 10 apr

8. zo 14 apr
    voorganger: Anneke Klavers-Bras

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 14 april (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering gaat Anneke Klavers voor. Enkele gemeenteleden verlenen hun medewerking.

Zending: Kerk in Actie (eerste), Kerk (tweede)
  9. zo 14 apr
    The Gate
    voorganger: Rutger van der Linden

The Gate zondag 14 april 17:00 uur: “1 + 1 + 1 = 1”

Ben jij goed in rekenen? En hoe goed ben jij met Wordfeud? Of eigenlijk: het ouderwetse scrabble? En wat heeft dat met de komende Gate te maken? Meer als dat je denkt. Daarom is het goed om, voordat je naar The Gate komt, naar de naar de Upgate te kijken; dan wordt het duidelijker.

Zondag 14 april om 17:00 uur in de Welkomkerk gaat spreker Rutger van der Linden ons uitleggen hoe hij rekent en dat uitkomst van zijn som ons veel op gaat leveren. Natuurlijk is Deliver van de partij en na afloop kunnen we met elkaar napraten onder het genot van een lekkere snack!

Jij komt toch ook!

NB. via via deze link (of door te klikken op de poster) kan de YouTube livestream bekeken worden.

Team The Gate.

Jeugdwerk (eerste), Kerk (tweede)
  10. di 16 apr

11. wo 17 apr

12. vr 19 apr
    Dankdienst Adrie Mol-van der Slot

Bekijk hier de YouTube livestream voor de Dankdienst van Adrie Mol-van der Slot op 19 april (vanaf 09:50 uur).

13. zo 21 apr
    Rust, reinheid en ...
    voorganger: ds. Gerard Wolfert

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 21 april (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering gaat Dominee Gerard voor. Enkele gemeenteleden verlenen hun medewerking.

Zending: Kerk in Actie (eerste), Kerk (tweede)
  14. di 23 apr

15. wo 24 apr

16. zo 28 apr
    voorganger: ds. Jan Schep (Westerbork)

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 28 april (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering gaat Ds. Jan Schep voor. Enkele gemeenteleden verlenen hun medewerking.

17. di 30 apr