oktober 2022

1. zo 02 okt
    Kerk en Israël
    voorganger: Mevr. J.C. Klavers-Bras

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 2 oktober (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering, waarin Kerk en Israël centraal staan, zal Anneke Klavers voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen hun medewerking.

Oppas, Blitz, Blitz NL
    Kerk & Israël (eerste), Kerk (tweede)
    download liturgie
  2. di 04 okt

3. wo 05 okt
    Dorpskerk open voor stilte, bezinning en gebed

De Dorpskerk is elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur open voor stilte, bezinning, gebed, een luisterend oor en het opsteken van een kaarsje.

4. zo 09 okt
    09:30 Dorpskerk
    voorganger: Ds. G.A. Wolfert
    download liturgie
  5. zo 09 okt
    Welkomdienst "Kracht van lijden?!"
    voorganger: Arend Voogt

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 9 oktober (vanaf 10:50 uur). Tijdens deze Welkomdienst zal Arend Voogt voorgaan. Het thema van deze Welkomdienst is “Kracht van lijden?!”. Enkele gemeenteleden verlenen hun medewerking.

Oppas, Blitz
  6. di 11 okt

7. wo 12 okt

8. zo 16 okt
    Werelddiaconaat; voorbereiding Heilig Avondmaal
    voorganger: Ds. A. Hamstra

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 16 oktober (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering zal Ds. Auke Hamstra voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen hun medewerking.

Oppas, Blitz, Blitz NL
    Werelddiaconaat (Kerk in Actie) (eerste), Kerk (tweede)
  9. zo 16 okt
    17:00 Dorpskerk
    Themadienst 3
    voorganger: Ds. G.A. Wolfert
  10. di 18 okt

11. wo 19 okt

12. wo 19 okt
    Meet and Greet jeugd-jongerenwerkers

Een paar keer per jaar komen alle jeugd- en jongerenwerkers bij elkaar om van elkaar te leren, zaken af te stemmen en met elkaar vooruit te kijken. Dus ben je actief bij de oppas, BLITZ (NL), clubs, FollowMe, The Gate, VBC, YFIF, Kampweekend, etc,. kom dan langs. De Taakgroep Jongeren heet iedereen alvast van harte welkom.

13. zo 23 okt
    Zingen voor dienst; Heilig Avondmaal
    voorganger: Ds. A. Hamstra

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 23 oktober (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering, waarin we het Heilig Avond gaan vieren, zal Ds. Auke Hamstra voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen hun medewerking.

Oppas, Blitz
    Diaconie - Heilig Avondmaal (eerste), Kerk (tweede)
  14. di 25 okt

15. wo 26 okt

16. zo 30 okt
    Zending
    voorganger: ds. T. de Boer (Leusden)

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 30 oktober (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering, waarin het zendingswerk centraal staat, zal Ds. Tjeerd de Boer voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen hun medewerking.

Oppas, Blitz, Blitz NL
    Zending (Kerk in Actie) (eerste), Kerk (tweede)
  17. zo 30 okt
    The Gate: 'Stap uit de schaduw'
    voorganger: Leo van der Wal

Het nieuwe seizoen van The Gate is weer begonnen! We willen graag dat iedereen naar de Welkomkerk komt, maar via deze link kan de YouTube livestream bekeken worden van The Gate op zondag 30 oktober (vanaf 16:50 uur). Het thema van deze Gate is ‘Stap uit de schaduw’. Spreker Leo van der Wal neemt ons mee rondom dit thema waarbij hij stil wil staan bij de beleving van jongeren rondom het geloof. Uit de schaduw stappen voor je geloof in God of je geloof in Jezus; heb je daar wat mee of heb je daar moeite mee?
    Kortom, zowel voor mensen die nog nog in de schaduw (denken te) staan, maar ook voor iedereen die uit de schaduw gestapt is. We kunnen veel van elkaar leren. Tijdens deze (interactieve) dienst zorgt Deliver weer voor de begeleiding en na afloop is er natuurlijk weer de Afterparty! Kom jij de interactie ook opzoeken?!

Jeugd (eerste), Kerk (tweede)