augustus 2022

1. di 02 aug

2. zo 07 aug
    voorganger: Ds. A. Hamstra

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 7 augustus (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering zal Ds. Auke Hamstra voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen uiteraard hun medewerking.

Oppas, Blitz
    Zending (Kerk in Actie) (eerste), Kerk (tweede)
  3. ma 08 aug
    Dankdienst Leen Breederland

Bekijk hier de YouTube livestream voor de Dankdienst van Leen Breederland op maandag 8 augustus (vanaf 13:20 uur).

4. di 09 aug

5. zo 14 aug
    voorganger: Ds. Auke Hamstra

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 14 augustus (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering zal Ds. Auke Hamstra voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen uiteraard hun medewerking.

Oppas, Blitz
    Diaconie (eerste), Kerk (tweede)
  6. di 16 aug

7. wo 17 aug
    Vakantiebijbelclub (VBC) onderbouw

Ook in deze zomervakantie gaat de Vakantie Bijbel Club (VBC) weer ‘schatgraven’ in de bijbel. Dat gaat gepaard met allerlei leuke activiteiten in de Welkomkerk voor kinderen van de basisscholen. De kinderen van de onderbouw (de groepen 1 tot en met 4) kunnen vanaf 09:45 terecht in de Welkomkerk. Om 10:00 starten we dan. Het feest duurt tot 13:00 uur.

8. vr 19 aug
    Vakantiebijbelclub (bovenbouw) met overnachting

De bovenbouw (groepen 5 tot en met 8, plus de eerste klas van de middelbare school) gaat weer logeren in de kerk. Vanaf 19:30 zijn de kinderen welkom. Die avond (en nacht) gaan er verschillende leuke spelletjes gespeeld worden. Vervolgens blijven de kinderen in de kerk slapen, nou ja slapen…. Op zaterdagmorgen om 09.30 uur is het festijn afgelopen.

9. zo 21 aug
    09:30 Dorpskerk
    voorganger: mw. G. van der Linden (Spijkenisse)
    Eredienst (eerste), Kerk (tweede)
  10. zo 21 aug
    Welkomdienst/overstapdienst
    voorganger: Ds. A. Hamstra

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 21 augustus (vanaf 10:50 uur). Tijdens deze Welkom-en Instapdienst zal Ds. Auke Hamstra voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen uiteraard hun medewerking.

Oppas, Blitz
    Eredienst (eerste), Kerk (tweede)
  11. di 23 aug

12. zo 28 aug
    voorganger: Anneke Klavers

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 28 augustus (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering zal Anneke Klavers voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen uiteraard hun medewerking.

Oppas, Blitz
    Zending (Kerk in Actie) (eerste), Kerk (tweede)
  13. di 30 aug