september 2021

1. wo 01 sep
    Dankdienst Adri Kweekel - Verheij

Bekijk hier de YouTube livestream voor de Dankdienst van Adri Kweekel – Verheij op woensdag 1 september (vanaf 13:20 uur).

2. za 04 sep
    Trouwdienst Henk & Hanny van der Kaa

Bekijk hier de YouTube livestream voor de Trouwdienst van Henk & Hanny van der Kaa op zaterdag 4 september (vanaf 13:50 uur). Ds. Auke Hamstra zal dit huwelijk inzegenen. Een trouwband van enthousiaste familieleden en vrienden van Henk & Hanny zullen deze dienst begeleiden.

3. zo 05 sep
    voorganger: Ds. A. Hamstra

Bekijk hier de YouTube livestream van de (online) viering op zondag 5 september (vanaf 09:50 uur).

Oppasdienst, Kindernevendienst
    Evangelisatie (eerste), Kerk (tweede)
  4. ma 06 sep
    Verkoop collectemunten

Voor deze avond worden de actuele coronamaatregelen in acht genomen. De verkoop is in zaal 5, volg de routeaanwijzingen.

Meer informatie: Collectemunten.

5. di 07 sep

6. zo 12 sep
    voorganger: Mevr. J.C. Klavers-Bras

Bekijk hier de YouTube livestream van de (online) viering op zondag 12 september (vanaf 09:50 uur).

Oppasdienst, Kindernevendienst
    Diaconale doeleinden (eerste), Kerk (tweede)
  7. zo 12 sep
    Sing Inn (tuin Welkomkerk)

Vrouwengroep In Hem Verbonden organiseert op deze dag in de tuin van de Welkomkerk een sing inn na afloop van de kerkdienst. Er is een gevarieerd liedjesprogramma. Iedereen kan meezingen, waarbij zo veel mogelijk de 1,5 meter afstandsregel wordt gewaarborgd. De sing inn duurt van 11.15 tot 12.15 uur.

8. di 14 sep

9. wo 15 sep
    Vrouwengroep In Hem Verbonden

Gespreksgroep voor vrouwen over het geloof en het leven.

10. zo 19 sep
    Gemeentezondag
    voorganger: Ds. A. Hamstra

Bekijk hier de YouTube livestream van de (online) viering op zondag 19 september (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze startzondag zullen Kirsten Hiralal en Stefan ter Meer bevestigd worden.

Oppasdienst, Kindernevendienst
    Zending (Kerk in Actie) (eerste), Kerk (tweede)
  11. di 21 sep

12. zo 26 sep
    voorganger: Ds. J. Schep

Bekijk hier de YouTube livestream van de (online) viering op zondag 26 september (vanaf 09:50 uur).

Oppasdienst, Kindernevendienst
    Diaconale doeleinden (eerste), Kerk (tweede)
    Preek
    download preek
  13. zo 26 sep
    The Gate
    voorganger: Ds. J. Schep

The Gate is in het nieuwe seizoen weer open!

We zijn inmiddels in de herfst van 2021 aangeland en in de afgelopen 1,5 jaar hebben we ons allemaal wel eens alleen gevoeld. Gelukkig mogen we nu allemaal weer meer en wordt het ook makkelijker om weer zaken met elkaar te doen. Weet overigens dat je er ‘nooit alleen!’ voor staat. In de Upgate komt dat thema terug. Ds. Jan Schep neemt ons tijdens deze Gate mee rondom dit thema en hij heeft mooie voorbeelden uit de bijbel. Deliver heeft zijn nummers erop af gestemd en na afloop hebben we weer de afterparty! We mogen dan ook weer meer, dus kom allen om 17:00 uur naar de Welkomkerk!

De link naar de YouTube livestream van zondag 26 september (vanaf 16:50 uur) is hier te vinden.

Jeugdwerk (eerste), Kerk (tweede)
    Preek
    download preek