april 2022

Categorie├źn
  1. zo 03 apr
    voorganger: ds. W. Hendriks (Ter Aar)

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 3 april (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze dienst waarin ook Elias de Bakker wordt gedoopt zal Ds. Wim Hendriks voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen uiteraard hun medewerking.

2. zo 03 apr
    17:00 Dorpskerk
    voorganger: Ds. A. Hamstra
    Diaconie (eerste), Kerk (tweede)
  3. di 05 apr

4. di 05 apr
    Dankdienst Corrie Jongejan - Nieuwenhuizen

Bekijk hier de YouTube livestream voor de Dankdienst van Corrie Jongejan – Nieuwenhuizen op dinsdag 5 april (vanaf 13:20 uur).

5. zo 10 apr
    09:30 Dorpskerk
    Palmzondag
    voorganger: Ds. C.G. Kant (Nijkerk)
    Zending (Kerk in Actie) (eerste), Kerk (tweede)
  6. zo 10 apr
    Welkomdienst Palmzondag
    voorganger: Ds. A. Hamstra

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 10 april (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze Welkomdienst op Palmzondag zal Ds. Auke Hamstra voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen uiteraard hun medewerking.

Oppas, Blitz
    Zending (Kerk in Actie) (eerste), Kerk (tweede)
  7. zo 10 apr
    YFIF Jongergespreksgroep

Op zondag 10 april 2022 komen we weer LIVE bij elkaar in de Welkomkerk. We vieren dan met elkaar Pasen 2022. Daar wil jij toch ook bij zijn!

8. di 12 apr

9. do 14 apr
    19:30 Dorpskerk
    Heilig Avondmaal; Witte Donderdag
    voorganger: Ds. A. Hamstra
    Diaconie - Heilig Avondmaal (eerste)
  10. vr 15 apr
    Goede Vrijdag
    voorganger: Mevr. J.C. Klavers-Bras

Bekijk hier de YouTube livestream van de Goede vrijdag viering op vrijdag 15 april (vanaf 19:20 uur). Tijdens deze Goede Vrijdag zal Anneke Klavers voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen uiteraard hun medewerking.

Blitz
  11. za 16 apr
    19:30 Dorpskerk
    Stille Zaterdag
    voorganger: gemeenteleden
  12. zo 17 apr
    Pasen
    voorganger: Ds. A. Hamstra

Bekijk hier de YouTube livestream van de Paasmorgen viering op zondag 17 april (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze Paasmorgendienst zal Ds. Auke Hamstra voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen uiteraard hun medewerking.

Oppas, Blitz, Blitz NL
    Eredienst (eerste), Kerk (tweede)
  13. di 19 apr

14. zo 24 apr
    voorganger: Ds. C.D. van Alphen (Rhoon)

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 24 april (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering zal Ds. Coen van Alphen voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen uiteraard hun medewerking.

Oppas, Blitz
    Diaconie (eerste), Kerk (tweede)
  15. zo 24 apr
    The Gate
    voorganger: Arend Voogt

Nu de corona pandemie ons (sociale) leven minder verstoord, willen we ook weer fysiek bij elkaar komen. En de komende Gate is daar een uitstekende gelegenheid voor! Want het wordt een bijzondere dienst waarbij de interactie voorop staat. Daarom vragen we iedereen om naar de Welkomkerk te komen op zondag 24 april en met elkaar vanaf 17:00 uur stil te staan bij het thema ‘de Kracht van Woorden’. Bekijk hier de Upgate voor meer info. Spreker Arend Voogt neemt ons mee met dit thema en we gaan ook met elkaar aan de slag! En de smartphone mag mee voor Kahoot! Meer dan de moeite waard om te komen. Natuurlijk verzorgd Deliver voor de begeleiding, is Together aanwezig met een dans en na afloop is er weer de Afterparty.

Tot de 24e!

Deze Gate wordt alleen achteraf on-line gezet omdat we heel graag de interactie met elkaar opzoeken. Maar het is natuurlijk wel fijn om hem achteraf nog eens terug te kijken. Via deze link kan men de dienst terugkijken.

Team The Gate

Jeugd (eerste), Kerk (tweede)
  16. di 26 apr