mei 2022

1. zo 01 mei
    Bevrijdingsdienst m.m.v. Jeroen Schippers (trompettist) en Flip Markwat (organist)
    voorganger: ds. G.H. van de Graaf (Rhoon)

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 1 mei (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze Bevrijdingsdienst zal Ds. Henk van de Graaf voorgaan. Flip Markwat is de organist/pianist en Jeroen Schippers de trompettist.

Oppas, Blitz, Blitz NL
    Eredienst (eerste), Kerk (tweede)
  2. ma 02 mei
    Herdenkingsdienst Robert van der Linden

Bekijk hier de YouTube livestream voor de Herdenkingsdienst van Robert van der Linden op maandag 2 mei (vanaf 12:20 uur).

3. di 03 mei

4. zo 08 mei
    09:30 Dorpskerk
    Voorbereiding Heilig Avondmaal
    voorganger: ds. D. Verboom (Rijnsburg)
  5. zo 08 mei
    Welkomdienst
    voorganger: Leo van der Wal

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 8 mei (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze Welkomdienst zal Leo van der Wal voorgaan. Het thema van deze Welkomdienst is ‘de Kracht van Vrouwen’. Een combo zorgt voor de muzikale begeleiding.

Oppas, Blitz
  6. di 10 mei

7. di 10 mei
    Dankdienst Marie Jongejan - van der Zanden

Bekijk hier de YouTube livestream voor de Dankdienst van Marie Jongejan – van der Zanden op dinsdag 10 mei (vanaf 10:20 uur).

8. zo 15 mei
    Heilig Avondmaal
    voorganger: Ds. A. Hamstra

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 15 mei (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze Avondmaalsviering zal Ds. Auke Hamstra voorgaan.

Oppas, Blitz, Blitz NL
    Diaconie - Heilig Avondmaal (eerste), Kerk (tweede)
  9. zo 15 mei
    YFIF Jongerengespreksgroep

Op zondag 15 mei 2022 komen we weer LIVE bij elkaar in de Welkomkerk. We hebben dan een boeiende spreker, dus daar wil je wil bij zijn!

10. ma 16 mei
    Gemeenteavond Gerard Wolfert

A.s. maandag 16 mei stelt Ds. Gerard Wolfert zich voor aan onze gemeente.

Bekijk hier de YouTube livestream van de Gemeenteavond waarin Gerard Wolfert zich voorstelt aan onze gemeente. Deze gemeenteavond wordt ook live uitgezonden vanuit de Welkomkerk. Er is ook de mogelijkheid om vragen stellen. Voor mensen die meekijken via de livestream kan dat via de chat-functionaliteit. U/jouw vraag zal dan meegenomen worden tijdens de vragenronde.

De livestream zal bij het aanbreken van de pauze worden gestopt. Voor het stemmen voor deze potentiële nieuwe predikant dient men live aanwezig te zijn in de Welkomkerk of een machtiging af te geven.

11. di 17 mei

12. do 19 mei
    Presentatie opleiding Geestelijke Begeleiding (door Anneke Klavers)

Vandaag geeft onze kerkelijk werker Anneke Klavers in de Welkomkerk een presentatie over de opleiding tot geestelijk begeleider die zij heeft gevolgd. Met ondersteuning van geluid en beeld zal zij vertellen wat geestelijke begeleiding is, wat de opleiding haar gebracht heeft en hoe zij dit kan inzetten in haar werk en daarbuiten. Muziek speelt in ieder geval een centrale rol. Aanvang: 20.00 uur.

13. zo 22 mei
    voorganger: mw. Ds. S. Voskuil (Rozenburg)

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 22 mei (vanaf 09:50 uur).

Oppas, Blitz
    Zending (Kerk in Actie) (eerste), Kerk (tweede)
  14. zo 22 mei
    17:00 Dorpskerk
    voorganger: ds. W.J. van Sintmaartensdijk (luchtmachtpredikant in Volkel)
  15. di 24 mei

16. di 24 mei
    Herdenking Barend Vingerling

Bekijk hier de YouTube livestream voor de Herdenking van Barend Vingerling Linden op dinsdag 24 mei (vanaf 12:20 uur).

17. wo 25 mei
    Vrouwengroep In Hem Verbonden

Tussen Hemelvaart en Pinksteren

25 mei as is het alweer zo ver, een verse in Hem Verbonden avond ligt weer op jullie te wachten !
    Aangezien 25 mei as net voor Hemelvaartsdag valt en het lente is, willen we met jullie een fietstocht afleggen in de mooie omgeving van Zuidland.

Daarnaast willen we samen met jullie nadenken over het lied Stromen van Zegen van Joke Buis, wat mooi binnen dit thema past. Wat doet dit lied met jou ? Ervaar je die zegen ook in de natuur ? Kun je dit uitbeelden in een door jou vastgelegd beeld, foto, voorwerp ?
    Wat kun je vinden in de natuur daarover ? Misschien wil je zelf iets creëren daarvoor ? Wil je dit meenemen zodat we er over kunnen praten met elkaar? We wensen jullie daarbij alvast Gods zegen en inspiratie toe !
    Kortom, ga lekker aan de slag met dit thema en we heten jullie van harte welkom !

Opgeven kan dit keer bij Anneke Zevenbergen: 06-18134883 of anneke@zeef.net
    We starten om 19.30 uur bij de Welkomkerk. Neem je fiets mee en voor iets lekkers wordt gezorgd.

18. do 26 mei
    09:30 Dorpskerk
    Hemelvaartsdag
    voorganger: Ds. A. Hamstra
  19. zo 29 mei
    voorganger: mw. Ds. C.K.J. Pronk (Oudenhoorn)

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 15 mei (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze Avondmaalsviering zal Ds. Corrie Pronk voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen uiteraard hun medewerking.

Blitz, Blitz NL
    Ja (eerste), Jeugd (tweede), Kerk (uitgang)
  20. di 31 mei