juni 2022

1. zo 05 jun
    Pinksteren
    voorganger: Ds. A. Hamstra

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 5 juni (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering op 1e Pinksterdag zal Ds. Auke Hamstra voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen uiteraard hun medewerking.

Oppas, Blitz
    Zending (Kerk in Actie) (eerste), Kerk (tweede)
  2. di 07 jun

3. za 11 jun
    14:00 - 21:00 Ahoy Rotterdam
    EO Jongerendag 2022 Ahoy

Na 2 jaar schuiven vanwege Corona hopen we dat op zaterdag 11 juni de deuren van Ahoy open gaan voor de EO-Jongerendag 2022! Vanaf 12:30 mogen we naar binnen zodat om 14:00 uur het festijn kan losbarsten. De EO-Jongerendag is er voor iedereen die zich ‘JONG’ voelt!

Het is de bedoeling om weer met een groep vanuit Zuidland naar de Ahoy te vertrekken. Kaartjes kunnen besteld worden via deze link en kosten € 15,- per stuk.

Verdere info over vervoer e.d. volgen later.
    Meer info: Marleen en/of Tamara Voogt.

4. zo 12 jun
    Zingen voor dienst; bevestiging ambtsdragers
    voorganger: Ds. A. Hamstra

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 12 juni (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze speciale dienst zullen enkele gemeenteleden bevestigd worden als (pastoraal) ouderling/medewerker. Ds. Auke Hamstra zal voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen uiteraard hun medewerking.

5. zo 12 jun
    The Gate met als thema "Tijd"
    voorganger: Xander Polderdijk

The Gate is ook weer present!
    Deze Gate wordt alleen achteraf on-line gezet omdat we heel graag de interactie met elkaar opzoeken; middels een Kahoot! die gebruikt wordt in de preek. Maar het is natuurlijk wel fijn om hem achteraf nog eens terug te kijken.
    Via DEZE LINK kan de dienst teruggekeken worden. Hij is zeker de moeite waard. (GOED OM TE WETEN: er was iets misgegaan met de audio van de spreker Xander. Dit hebben we ze goed mogelijk gecorrigeerd en daarom is hij ook ondertiteld)

Het thema van deze Gate is ‘Tijd’. Spreker Xander Polderdijk neemt ons mee rondom dit thema waarbij er ‘stilgestaan’ wordt over hoe tijd in relatie staat tot wetenschap en de bijbel. In de Upgate wordt er ook ‘stilgestaan’ bij het thema ‘Tijd’…

Tijdens deze interactie dienst, smartphone graag meenemen, zorgt Deliver voor de begeleiding gezorgd en na afloop is er natuurlijk weer de Afterparty! Dus: Allemaal komen!

Tot de 12!

Team The Gate

Jeugd (eerste), Kerk (tweede)
  6. ma 13 jun
    Thema-avond jaarrekeningen 2021

Als je de jaarrekeningen wil inzien, kun je ze per mail opvragen bij de scriba. Zij stuurt ze je dan per mail toe.

7. di 14 jun

8. zo 19 jun
    voorganger: Mevr. J.C. Klavers-Bras

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 19 juni (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering zal Anneke Klavers voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen uiteraard hun medewerking.

Oppas, Blitz, Blitz NL
    Binnenlands Diaconaat (Kerk in Actie) (eerste), Kerk (tweede)
  9. zo 19 jun
    YFIF Jongerengesprekgroep

Op zondag 19 juni 2022 komen we weer LIVE bij elkaar in de Welkomkerk. We hebben dan een boeiende spreker, dus daar wil je wil bij zijn!

10. di 21 jun

11. zo 26 jun
    09:30 Dorpskerk
    voorbereiding Heilig Avondmaal
    voorganger: dhr. D. van Dijk (Gouda)
  12. zo 26 jun
    Welkomdienst
    voorganger: Arend Voogt

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 26 juni (vanaf 10:50 uur). Tijdens deze Welkomdienst zal Arend Voogt voorgaan. Het thema van deze Welkomdienst is ‘de Kracht van Vergeving’. Een combo zorgt voor de muzikale begeleiding.

13. di 28 jun