september 2022

1. zo 04 sep
    50-jarig ambtsjubileum ds Van de Graaf
    voorganger: Ds. G.H. van de Graaf (Rhoon)

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 4 september (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering zal Ds. Henk van de Graaf voorgaan. Hij wil graag in onze gemeente stilstaan bij zijn 50-jarig ambtsjubileum. Enkele gemeenteleden verlenen hun medewerking. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van koffie, thee, limonade en wat lekkers met dominee Henk van de Graaf bij te praten.

Oppas, Blitz, Blitz NL
    Evangelisatie (eerste), Kerk (tweede)
  2. zo 04 sep
    Time to Worship
  3. zo 04 sep
    17:00 Dorpskerk
    Themadienst 2 (AFGELAST)
    voorganger: Mevr. J.C. Klavers-Bras

Deze dienst is afgelast omdat we de dienst organisatorisch niet rond kregen.

4. di 06 sep

5. wo 07 sep
    Dorpskerk open voor stilte, bezinning en gebed

De Dorpskerk is elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur open voor stilte, bezinning, gebed, een luisterend oor en het opsteken van een kaarsje.

6. zo 11 sep
    Bevestigings- en intrededienst
    voorganger: Ds. A. Hamstra, mevr. J.C. Klavers-Bras en ds. G.A. Wolfert

Bekijk hier de YouTube livestream van de Bevestigings- en intrededienst van Ds Gerard Wolfert op zondag 11 september (vanaf 10:20 uur; we starten dus een half uur later!). Tijdens deze viering, zal Ds. Gerard Wolfert verbonden worden aan onze gemeente. Ds. Auke Hamstra en Anneke Klavers, de huidige voorgangers, zullen de dienst leiden. Er is natuurlijk een band aanwezig die hun medewerking verleent. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van koffie, thee, limonade en wat lekkers nader kennis te maken de familie Wolfert.

Oppas, Blitz
  7. di 13 sep

8. wo 14 sep

9. do 15 sep
    Dankdienst Sietje van Rij - van Meggelen

Bekijk hier de YouTube livestream voor de Dankdienst van Sietje van Rij – van Meggelen op donderdag 15 september (vanaf 13:20 uur).

10. zo 18 sep
    Gemeentezondag
    voorganger: Ds. A. Hamstra

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 18 september (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering op de Gemeente Zondag waarbij het nieuwe seizoen wordt ingeluid, zal Ds. Auke Hamstra voorgaan. Het thema van het Start Weekend is “Aan tafel”. Enkele gemeenteleden, waaronder een band, verlenen hun medewerking.

Oppas, Blitz, Blitz NL
    Zending (Kerk in Actie) (eerste), Kerk (tweede)
  11. di 20 sep

12. wo 21 sep

13. vr 23 sep
    Nacht zonder Dak door BLITZ NL

Nacht Zonder Dak is een actie waarbij je een nacht doorbrengt in een zelfgemaakt krotje van kartonnen dozen. Een uniek evenement waarbij bewustwording, plezier maken en iets doen voor een ander hand in hand gaan. De opbrengst van de actie gaat naar jongerenprojecten van Tearfund. De jongeren van BLITZ-NextLevel willen middels deze actie € 1.000,- ophalen. U/jij sponsort toch ook een van de BLITZ-NL kinderen! Kijk op https://actie.tearfund.nl/slandse-blitzers/donate en doneer!

14. zo 25 sep
    THEMA: 'De vierde zondag in september'
    voorganger: Ds. G.A. Wolfert

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 25 september (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering zal Ds. Gerard Wolfert voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen hun medewerking. Het thema van deze dienst is ‘De vierde zondag in september’.

Oppas, Blitz
    Jeugd (eerste), Kerk (tweede)
    Preek
    download preek
  15. zo 25 sep
    17:00 Dorpskerk
    voorganger: Ds. W. Hendriks (Ter Aar)
  16. di 27 sep

17. wo 28 sep

18. wo 28 sep
    Vrouwengroep In Hem Verbonden

Tussen Hemelvaart en Pinksteren

25 mei as is het alweer zo ver, een verse in Hem Verbonden avond ligt weer op jullie te wachten !
    Aangezien 25 mei as net voor Hemelvaartsdag valt en het lente is, willen we met jullie een fietstocht afleggen in de mooie omgeving van Zuidland.

Daarnaast willen we samen met jullie nadenken over het lied Stromen van Zegen van Joke Buis, wat mooi binnen dit thema past. Wat doet dit lied met jou ? Ervaar je die zegen ook in de natuur ? Kun je dit uitbeelden in een door jou vastgelegd beeld, foto, voorwerp ?
    Wat kun je vinden in de natuur daarover ? Misschien wil je zelf iets creëren daarvoor ? Wil je dit meenemen zodat we er over kunnen praten met elkaar? We wensen jullie daarbij alvast Gods zegen en inspiratie toe !
    Kortom, ga lekker aan de slag met dit thema en we heten jullie van harte welkom !

Opgeven kan dit keer bij Anneke Zevenbergen: 06-18134883 of anneke@zeef.net
    We starten om 19.30 uur bij de Welkomkerk. Neem je fiets mee en voor iets lekkers wordt gezorgd.