september 2022

1. zo 04 sep
    voorganger: ds. J. Maasland (Loosduinen)
    Oppas, Blitz, Blitz NL
    Evangelisatie (eerste), Kerk (tweede)
  2. zo 04 sep
    17:00 Dorpskerk
    Themadienst 2
    voorganger: Mevr. J.C. Klavers-Bras
  3. di 06 sep

4. zo 11 sep
    Bevestigings- en intrededienst
    voorganger: Ds. A. Hamstra, mevr. J.C. Klavers-Bras en ds. G.A. Wolfert

Bevestigings- en intrededienst

Oppas, Blitz
  5. di 13 sep

6. zo 18 sep
    Gemeentezondag
    voorganger: Ds. A. Hamstra
    Oppas, Blitz, Blitz NL
    Zending (Kerk in Actie) (eerste), Kerk (tweede)
  7. di 20 sep

8. vr 23 sep
    Nacht zonder Dak door BLITZ NL

Nacht Zonder Dak is een actie waarbij je een nacht doorbrengt in een zelfgemaakt krotje van kartonnen dozen. Een uniek evenement waarbij bewustwording, plezier maken en iets doen voor een ander hand in hand gaan. De opbrengst van de actie gaat naar jongerenprojecten van Tearfund. De jongeren van BLITZ-NextLevel willen middels deze actie € 1.000,- ophalen. U/jij sponsort toch ook een van de BLITZ-NL kinderen! Kijk op https://actie.tearfund.nl/slandse-blitzers/donate en doneer!

9. zo 25 sep
    voorganger: Ds. G.A. Wolfert
    Oppas, Blitz
    Jeugd (eerste), Kerk (tweede)
  10. zo 25 sep
    17:00 Dorpskerk
    voorganger: Ds. W. Hendriks (Ter Aar)
  11. di 27 sep

12. wo 28 sep
    Vrouwengroep In Hem Verbonden

Tussen Hemelvaart en Pinksteren

25 mei as is het alweer zo ver, een verse in Hem Verbonden avond ligt weer op jullie te wachten !
    Aangezien 25 mei as net voor Hemelvaartsdag valt en het lente is, willen we met jullie een fietstocht afleggen in de mooie omgeving van Zuidland.

Daarnaast willen we samen met jullie nadenken over het lied Stromen van Zegen van Joke Buis, wat mooi binnen dit thema past. Wat doet dit lied met jou ? Ervaar je die zegen ook in de natuur ? Kun je dit uitbeelden in een door jou vastgelegd beeld, foto, voorwerp ?
    Wat kun je vinden in de natuur daarover ? Misschien wil je zelf iets creëren daarvoor ? Wil je dit meenemen zodat we er over kunnen praten met elkaar? We wensen jullie daarbij alvast Gods zegen en inspiratie toe !
    Kortom, ga lekker aan de slag met dit thema en we heten jullie van harte welkom !

Opgeven kan dit keer bij Anneke Zevenbergen: 06-18134883 of anneke@zeef.net
    We starten om 19.30 uur bij de Welkomkerk. Neem je fiets mee en voor iets lekkers wordt gezorgd.