maart 2023

Categorie├źn
  1. wo 01 mrt
    Dorpskerk open voor stilte, bezinning en gebed

De Dorpskerk is elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur open voor stilte, bezinning, gebed, een luisterend oor en het opsteken van een kaarsje.

2. zo 05 mrt
    "Als het water je aan de lippen staat"
    voorganger: ds. Gerard Wolfert

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 5 maart (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering zal Ds. Gerard Wolfert voorgaan en enkele gemeenteleden verlenen hun medewerking.

Het thema van deze dienst is: “Als het water je aan de lippen staat”. Aan de hand van een gedeelte uit het Bijbelboek Job en het verhaal van de storm op het meer staan we stil bij de momenten dat het stormt in ons leven en met welke vragen en verwachtingen we juist op die momenten naar God kijken.

Oppas, Blitz, Blitz NL
    Binnenlands diaconaat (Kerk in Actie) (eerste), Kerk (tweede)
  3. zo 05 mrt
    17:00 Dorpskerk
    voorganger: ds. Peter Kleinbloesem (Goudswaard)
  4. di 07 mrt

5. wo 08 mrt

6. wo 08 mrt
    Biddag
    voorganger: Anneke Klavers

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op woensdag 8 maart (vanaf 19:20 uur). Tijdens deze Biddag voor gewas en arbeid zal Anneke Klavers voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen hun medewerking.

7. zo 12 mrt
    09:30 Dorpskerk
    voorganger: ds. William Quak (Rockanje)
  8. zo 12 mrt
    Welkomdienst
    voorganger: ds. Gerard Wolfert

Bekijk hier de YouTube livestream van de Welkomdienst op zondag 12 maart (vanaf 10:50 uur). Het thema van deze Welkomdienst is “Pasen is het einde?!”. Een thema waar je verschillende gedachtes bij kunt hebben. Spreker Ds. Gerard Wolfert zal ons meenemen met dit thema. Kom naar de Welkomkerk en schuif aan bij de dienst die om 11:00 uur begint. Eerder komen mag zeker, want dan staat er koffie en iets lekkers voor je klaar. We worden die ochtend begeleid door een band en is er voor de kinderen de BLITZ. Kortom: jij komt toch ook!

Oppas, Blitz
  9. di 14 mrt

10. wo 15 mrt

11. zo 19 mrt
    voorganger: ds. Jan Maasland (Loosduinen)

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 19 maart (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering zal Ds. Jan Maasland voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen hun medewerking.

Oppas, Blitz, Blitz NL
    Eredienst (eerste), Kerk (tweede)
  12. di 21 mrt

13. wo 22 mrt

14. vr 24 mrt
    Dankdienst Janie Overgaauw
    voorganger: ds. Gerard Wolfert

Bekijk hier de YouTube livestream voor de Dankdienst van Janie Overgaauw op vrijdag 24 maart 2023 (vanaf 13:05 uur).

15. zo 26 mrt
    voorganger: ds. Jan Schep (Westerbork)

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 26 maart (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering zal Ds. Jan Schep voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen hun medewerking.

Oppas, Blitz
  16. di 28 mrt

17. wo 29 mrt
    Dankdienst Henny van Rij - Nieuwenhuizen

Bekijk hier de YouTube livestream voor de Dankdienst van Henny van Rij – Nieuwenhuizen op woensdag 29 maart 2023 (vanaf 13:20 uur).

18. wo 29 mrt

19. do 30 mrt
    Dankdienst Gert Mets

Bekijk hier de YouTube livestream voor de Dankdienst van Gert Mets op donderdag 30 maart 2023 (vanaf 13:20 uur).