april 2023

1. zo 02 apr
    09:30 Dorpskerk
    Palmzondag
    voorganger: mw. ds. Gerie Stougie (Pernis)
  2. zo 02 apr
    Palmzondag, Welkomdienst
    voorganger: Leo van der Wal

Bekijk hier de YouTube livestream van de Welkomdienst op zondag 2 april (vanaf 10:50 uur). Het thema van deze Welkomdienst is “Ga je mee in de 8baan van Jezus?!”. Echt een thema waarvan je denkt: daar wil ik meer van weten. Spreker Ds. Leo van der Wal zal ons meenemen met dit thema. Kom naar de Welkomkerk en schuif aan bij de dienst die om 11:00 uur begint. Eerder komen mag zeker, want dan staat er koffie en iets lekkers voor je klaar. We worden die ochtend begeleid door een band en is er voor de kinderen de BLITZ. Kortom: jij komt toch ook!

3. do 06 apr
    Witte Donderdag (Heilig Avondmaal)
    voorganger: ds. Gerard Wolfert

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op Witte Donderdag 6 april (vanaf 19:20 uur). Spreker op deze Witte Donderdag is Ds. Gerard Wolfert. Kom naar de Welkomkerk en schuif ook aan om met elkaar het Heilig Avondmaal te vieren zoals Jezus dat deed tijdens zijn laatste maaltijd met zijn discipelen.

Heilig Avondmaal (eerste)
  4. vr 07 apr
    Goede Vrijdag
    voorganger: Anneke Klavers

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op Goede Vrijdag 7 april (vanaf 19:20 uur). Spreker op deze Goede Vrijdag is Anneke Klavers. Op Goede Vrijdag gedenken wij met elkaar het sterven van Jezus Christus aan het kruis voor onze zonden.

5. za 08 apr
    Stille Zaterdag
    voorganger: Anneke Klavers

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op Stille Zaterdag 8 april (vanaf 19:20 uur). Spreker op deze Stille Zaterdag is Anneke Klavers.

6. zo 09 apr
    Pasen m.m.v. Rejoice uit Zuidland
    voorganger: ds. Gerard Wolfert

De Heer is waarlijk opgestaan!
    Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op Paasmorgen op zondag 8 april (vanaf 09:50 uur). Spreker op deze Paasmorgen is Ds. Gerard Wolfert.

Oppas, Blitz, Blitz NL
    Eredienst (eerste), Kerk (tweede)
  7. zo 16 apr
    voorganger: ds. Gerard de Lang (Dordrecht)

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 16 april (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering zal Ds. Gerard de Lang voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen hun medewerking.

Oppas, Blitz
    Diaconale doeleinden (eerste), Kerk (tweede)
  8. zo 16 apr
    The Gate: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet!
    voorganger: Rutger van der Linden

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet!

Iedereen kent het spelletje “ik zie, ik zie, wat jij niet ziet” wel. Op de achterbank van de auto, tijdens een verjaardagsfeestje, overal kan het gespeeld worden.
    Maar wat is de link van dit thema dan met de Bijbel en Jezus in het bijzonder? Spreker Rutger van der Linden gaat er ons van alles over vertellen tijdens The Gate van 16 april. In de Upgate moet je maar eens kijken wat je wel en niet ziet…

Daarnaast zal er nodige interactie zal er zeker zijn (en op meer dan alleen dit thema), dus komt allen!

Zondag 16 april, 17:00 uur, Welkomkerk.

En na afloop: ‘ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’ bitterballen….

NB. via via deze link (of door te klikken op de poster) kan de YouTube livestream bekeken worden.

Team The Gate.

9. wo 19 apr
    14:00 - 16:00 Dorpskerk
    Dorpskerk open voor stilte, bezinning en gebed

De Dorpskerk is elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur open voor stilte, bezinning, gebed, een luisterend oor en het opsteken van een kaarsje.

10. zo 23 apr
    voorganger: ds. Gerard Wolfert

Bekijk hier de YouTube livestream van de viering op zondag 23 april (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering zal Ds. Gerard Wolfert voorgaan. Enkele gemeenteleden verlenen hun medewerking.

Oppas, Blitz, Blitz NL
    Preek
    download preek
  11. di 25 apr

12. wo 26 apr
    14:00 - 16:00 Dorpskerk
    Dorpskerk open voor stilte, bezinning en gebed

13. zo 30 apr
    Bevrijdingsdienst: "Opdat wij nooit vergeten..."
    voorganger: Ds. Gerard Wolfert

Bekijk hier de YouTube livestream van de Bevrijdingsdienst op zondag 30 april (vanaf 09:50 uur). Tijdens deze viering zal Ds. Gerard Wolfert voorgaan. Naast Flip Markwat (orgel) en Hans de Munnik (trompettist) werken ook enkele gemeenteleden mee.

Oppas, Blitz
    Eredienst (eerste), Kerk (tweede)