Arie Roest weer aan het werk op hospitaalschip Africa Mercy

20 mei 2017

Arie Roest gaat deze zomer weer aan het werk op hospitaalschip Africa Mercy. Dit schip is eigendom van de christelijke hulporganisatie Mercy Ships, die via gratis operaties en andere medische zorg de allerarmsten in ontwikkelingslanden hoop en genezing brengt.

Een maand lang klussen

Arie, die al diverse keren op het schip vrijwilligerswerk heeft gedaan, vertrekt op 15 juni. “Diverse technische klussen moeten weer geklaard worden”, laat hij weten. “In de afgelopen weken ben ik druk geweest met het in orde maken van de nodige papieren. Ik hoop een maand te gaan werken op het schip.”

Help mee, stort een bijdrage

Vrijwilligers die voor Mercy Ships werken zoeken zelf sponsors voor de vele kosten die eraan verbonden zijn. Zo ook Arie Roest. “Bent u ook enthousiast? Dan is het fijn als u mij steunt”, schrijft hij. “Wilt u mij steunen? Dan kunt u een bijdrage storten op banknummer NL77 RABO 0375 9589 32, t.n.v. de Prot. Gem. Zuidland Zending, o.v.v. ‘Gift Mercy Ships A.W.Roest’.”

Meer weten?

Meer informatie over Mercy Ships is te  vinden op www.mercyships.nl. Wil je de verrichtingen van Arie volgen? Kijk dan eens op zijn weblog: arieroest.waarbenjij.nu. Daar zal hij af en toe iets over zijn reis posten.