Balvirtuoos en freestyler in BLU Online

30 november 2012

Geen cabaretier, geen poppentheater en ook geen goochelaar. Maar wel een freestyler. Freestyler Josh komt zondag 9 december naar de Welkomkerk in Zuidland voor een fantastische show tijdens de BLU Online, een viering voor tieners (en hun familie en vrienden). Het wordt een show waarin hij voetbal, muziek, dans, interactie en freestylen combineert, en ook nog eens getuigt van zijn geloof in God.

Freestyler Josh, die eigenlijk Joshua Agteres heet, maakte in 2008 zijn debuut in een commercial van Nuon. Ook demonstreerde hij zijn kunsten bij voetbalclubs als Arsenal, Real Madrid, Celtic en Ajax. Tijdens de voorstelling zullen jongeren uit het publiek ook de kans krijgen om te laten zien wat zij met de bal kunnen. De boodschap: hoe leuk trucjes met de bal ook zijn, het gaat niet om de bal, maar om God, die ons onze talenten geeft.

De voorstelling begint om 13.00 uur. De toegang is gratis. Bij de uitgang is een gift in de collectezak voor de onkosten wel van harte welkom. Vanaf 12.00 uur staan in de zalen van de Welkomkerk, naast de gebruikelijke koffie, ook heerlijke pannen soep, belegde broodjes en hotdogs klaar. Natuurlijk omdat het lunchtijd is, maar zeker ook om samen voorpret te hebben of om even met elkaar te kletsen en nieuwe gezichten te begroeten. De Welkomkerk is te vinden aan de Wilhelminastraat in Zuidland