Kindertheater tijdens Bijbels Lunch Uurtje op 12 februari

30 januari 2017

Goed genoeg! Dat is de naam van de voorstelling van kindertheater ‘Je bent een parel’, die zondagmiddag 12 februari tijdens het Bijbels Lunch Uurtje (BLU) in de Welkomkerk te zien is.

Met haar ervaring als dramadocent en kindercoach maakt Marieke
Sleurink van ‘Je bent een parel’ voorstellingen die kinderen uitdagen om mee te doen. Dat hebben we in september gezien en dat zal ze nu weer gaan doen.

‘Tweedehands’

In Goed genoeg ontmoeten we Mila. Mila zit in groep 6 en is net
verhuisd. In haar nieuwe woonplaats opent haar moeder een kringloopwinkel. Mila vindt het moeilijk om nieuwe vrienden te maken en is vooral te vinden tussen de spullen die in de kringloopwinkel gebracht worden. Ze beschouwt zichzelf eigenlijk ook een beetje als ’tweedehands’. Met de spullen in de kringloopwinkel beeldt ze zich vaak in dat ze iemand anders is. Iemand die knapper is, alles beter kan en veel vrienden heeft. Totdat … dat ontdek je in de voorstelling.

Soep, broodjes en hotdogs vooraf

Goed genoeg is een voorstelling voor kinderen van de groepen 1 tot en met 8 van de basisschool, maar ouders en opa’s en oma’s zullen er zeker ook van genieten. Vanaf 12.15 uur staan soep, broodjes en hotdogs klaar. De voorstelling begint om 13.00 uur. De toegang is gratis. Bij de uitgang is een gift in de collectezak voor de onkosten wel van harte welkom. De Welkomkerk is te vinden aan de Wilhelminastraat.

Informatie
  • Anne-Marie de Heus
    (0181) 45 37 01