Bijbels Lunch Uurtje met goochelaar en buikspreker

18 oktober 2012

Geen dienst, maar een voorstelling. Een bijzondere voorstelling, van Ben van den Akker, een landelijk bekende goochelaar en buikspreker die zijn show gebruikt om zijn geloof in God met anderen te delen. Zondag 4 november treedt hij vanaf 13.00 uur op tijdens de BLU Online, een viering voor tieners in de Welkomkerk. Behalve tieners zijn ook alle andere leeftijdsgroepen van harte welkom.

Ooit moest Ben van den Akker niets van het geloof hebben. Inmiddels probeert hij al ruim dertig jaar mensen te geven wat hij zelf heeft gevonden: Het geloof in God. Met zijn jarenlange ervaring in het ontwikkelen en presenteren van programma’s voor kinderen en tieners heeft hij gewerkt aan ‘Benjamin’s Show’. Met deze show treedt hij op in Nederland en Belgie. En met zijn optreden als christengoochelaar en buikspreker trok hij de aandacht van de media. Zo was hij te zien in de televisieprogramma’s Nova, Spijkertijd, Het Elfde Uur, De Verandering en de talkshow van Catherine Keyl. Ook werkte hij mee aan EO-Familiedagen, de Stichting Chris en de grote pinksterconferentie van Opwekking.

De voorstelling begint om 13.00 uur. De toegang is gratis. Bij de uitgang is een gift in de collectezak voor de onkosten wel van harte welkom. Vanaf 12.00 uur staan in de zalen van de Welkomkerk, naast de gebruikelijke koffie, ook heerlijke pannen soep, belegde broodjes en hotdogs klaar. Natuurlijk omdat het lunchtijd is, maar zeker ook om samen voorpret te hebben of om even met elkaar te kletsen en nieuwe gezichten te begroeten.