Bijbels Lunch Uurtje met Willem Ouweneel

10 maart 2011

Het bestaat nog niet zo lang en verdient beslist meer aandacht: het Bijbels Lunch Uurtje in de Welkomkerk in Zuidland. Zondag 3 april vindt er weer zo’n lunchviering plaats. Deze keer met de bekende evangelist Willem Ouweneel als voorganger. Het Bijbels Lunch Uurtje staat vooral in het teken van tieners, maar ouders, grootouders en ook jongere kinderen zijn ook van harte welkom.

Het Bijbels Lunch Uurtje duurt maximaal een uur. Ouweneel, bekend van onder meer radio en televisie, gaat op een losse en ontspannen manier in op vragen over de Bijbel en het geloof van jongeren. Tussendoor worden liedjes gezongen, onder begeleiding van een muziekgroep met orgel, piano, drum, percussie en snaar- en blaasinstrumenten. Het Bijbels Lunch Uurtje begint om 14.00 uur. Voorafgaand (vanaf 13.15 uur) krijgen de bezoekers soep en broodjes, in zaal 5.

Wie tijdens deze bijzondere diensten ook eens een instrument wil bespelen, kan Koos Koning benaderen ((0181) 45 19 37 of koos.koning@upcmail.nl). Napraten kan natuurlijk na afloop van de dienst, maar ook op Hyves: http://www.bluonline.hyves.nl/. De Welkomkerk is te vinden aan de Wilhelminastraat in Zuidland. Iedereen is van harte welkom deze nieuwe manier van kerk-zijn bij te wonen.