Welkom in onze gemeente

Nieuwe gemeenteleden zijn in onze gemeente natuurlijk van harte welkom. Dat blijkt onder meer uit het feit dat zij bezoek krijgen van iemand van de Taakgroep Pastoraat. Hij of zij vertelt tijdens dit bezoek over onze gemeente en biedt een flyer en een exemplaar van kerkblad Kerk-en-nieuws aan. De Taakgroep Pastoraat krijgt via de Ledenadministratie door welke nieuwe leden zich hebben ingeschreven en wie, door een verhuizing naar Zuidland, automatisch lid is geworden van onze gemeente.

Ik wil lid worden

Als je lid van onze gemeente wil worden vul dan dit formulier in. Dit wordt gestuurd naar de Taakgroep Pastoraat, waarna er contact met je wordt opgenomen.

Welkom heten in de eredienst

Dat iedereen in onze kerken welkom is, laten we ook voorafgaand aan onze kerkdiensten zien. Bij de ingang staan dan altijd gemeenteleden om bezoekers, en met name ook gasten, welkom te heten en eventueel wegwijs te maken. Deze gastheren en gastvrouwen maken deel uit van de Taakgroep Eredienst.

Informatie
 • ouderling, voorzitter Taakgroep Pastoraat
  Wim de Vroed
  (0181) 45 22 53
 • Behalve onze eigen kerkgemeente (de Protestantse Gemeente te Zuidland) heeft Zuidland nog een ander kerkgenootschap: de Rooms-Katholieke gemeenschap Zuidland.

  Rooms-Katholieke Gemeenschap

  De Rooms-Katholieke Gemeenschap Zuidland houdt iedere tweede en vierde zondag van de maand een kerkdienst in sporthal Drenkwaard aan de Molendijk 21b (3214 VG) in Zuidland. De aanvang: 09.45 uur. Een bijzondere viering is die op 24 december, de Kerstnachtdienst. Die begint om 22.30 uur.

  Informatie
  • contactpersoon Rooms-Katholieke Gemeenschap
   Jos Muilwijk-Sap
   (0181) 452585

Ik wil lid worden