Dansgroep Together viert 10-jarig jubileum met benefiet voor Mercy Ships

4 oktober 2021

Dansgroep Together, onder meer bekend van de jongerendienst The Gate, bestaat tien jaar. De groep viert dat jubileum op zaterdagavond 6 november met een feestelijk optreden in de Welkomkerk. De opbrengst gaat naar Justin en Marianne Van der Spijk en hun drie jonge kinderen, die binnenkort als vrijwilligers voor Mercy Ships gaan werken. De aanvang is 19.30 uur. 

Toegang gratis, wel even aanmelden

De jubileumavond is gratis te bezoeken. Maar je moet je wel even van tevoren aanmelden. Dat kan via een mailtje naar Tamara Voogt-Hoogstad. Haar gegevens staan hieronder. Het geld voor de familie Van der Spijk wordt opgehaald via een collecte.

Mercy Ships: medische en chirurgische zorg voor de armsten

Mercy Ships maakt medische en chirurgische zorg mogelijk voor de allerarmsten in de wereld. De organisatie, die met honderden professionele vrijwilligers werkt, zet daarvoor grote ziekenhuisschepen in, waarmee ze arme landen aandoen. Het schip waar de familie Van der Spijk op gaat werken, heet de Global Mercy en reist binnenkort naar de westkust van Afrika. Justin, Marianne en hun kinderen zijn geen onbekenden in Zuidland; Marianne is de dochter van dominee Jan Schep.

Informatie
  • jeugddiaken, tweede secretaris College van Diakenen, contactpersoon YFIF
    Tamara Voogt-Hoogstad
    (06) 20 35 65 02