De Actie Kerkbalans komt er weer aan. Geef je óm de kerk, geef dan áán de kerk

16 oktober 2022

De Actie Kerkbalans, de jaarlijkse inzameling van vrijwillige bijdragen voor onze gemeente, komt er weer aan. Tussen zondag 30 oktober en zondag 13 november brengen ruim 30 vrijwilligers het informatiemateriaal rond zodat iedereen weer een bijdrage kan toezeggen. In de flyer die bij het informatiepakket zit, lichten we toe hoe het werkt.

Toezegginsformulieren zelf brengen, mailen of per post versturen

Behalve een flyer zit in het informatiepakket een toezeggingsformulier. Je kunt dit formulier in de brievenbus van de Welkomkerk doen of voldoende gefrankeerd per post versturen. Het adres staat op de envelop die eveneens in het informatiepakket zit. Je kunt het ingevulde toezeggingsformulier ook scannen en per e-mail versturen. De toezeggingsformulieren worden niet (meer) opgehaald.

Door sterk gestegen energiekosten rode cijfers

Helaas is voor 2023 een negatief resultaat begroot. Dat is het directe gevolg van de sterk gestegen energieprijzen (vier keer zo hoog als in 2022). Een extra reden om gul te geven.

Automatische incasso: makkelijk voor iedereen

We willen iedereen vragen zijn of haar bijdrage via automatische incasso te voldoen. Je hebt er dan geen omkijken meer naar, ook niet als je in maandelijkse termijnen wilt betalen. En het levert ons aanzienlijk minder administratief werk op.