Denk mee over de toekomst van onze gemeente

In 2022 gaan onze beide predikanten met pensioen (emeritaat) en gaan we terug van 2,5 naar 1,5 fte. Ook na 2022 willen we een levendige en gevarieerde gemeente blijven, met veel betrokkenheid van vrijwilligers. Daarom wil de kerkenraad graag dat alle gemeenteleden meedenken over de toekomst van onze gemeente. Via het antwoordformulier onderaan deze pagina kun je laten weten wat jouw gedachten zijn. Vul dit formulier in en stuur het op. Dat kan tot 15 maart. Meer informatie kun je lezen in de Uitnodiging ‘Denk mee over de toekomst van onze gemeente’.

Een aantal gemeenteleden heeft al ideeën over de toekomst, zo blijkt uit dit filmpje:

Geef je mening via het antwoordformulier (uiterlijk 15 maart)

We vragen om je mening te geven door het beantwoorden van de vragen in het Antwoordformulier ‘Denk mee over de toekomst van onze gemeente’.

• voorzitter Kerkenraad
    dhr. A.J. (Adrie) Zevenbergen
    (06) 48 87 77 24
  • ouderling (ouderenpastoraat), contactpersoon Maatjesactiviteit Boodschappenmaatjes