Dienst gemist

Je kunt eenvoudig een kerkdienst terugluisteren via de agenda erediensten. Klik op de dienst die je wilt terugluisteren en onderaan wordt een afspeelicoontje zichbaar als er een opname beschikbaar is. Om redenen van privacy zijn trouw- en rouwdiensten alleen live te beluisteren. De opnames hiervan worden wel aan familie en andere betrokkenen ter beschikking gesteld. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij de koster.

Live luisteren

Onze (zondagse) kerkdiensten zijn ook live, via internet, te beluisteren. Ga hiervoor naar de pagina live volgen op deze website.

Informatie
 • Kostersteam
  diverse vrijwilligers
  (0181) 45 07 52
 • Tegen betaling kun je in het bezit komen van een CD waarop een zondagse kerkdienst is opgenomen. Je kunt deze CD ook lenen. Deze service is vooral bedoeld voor mensen die geen kerkdiensten kunnen bezoeken, geen kerktelefoon hebben en ook geen andere mogelijkheden om diensten mee- of terug te luisteren. Trouw- en rouwdiensten kun je op verzoek laten opnemen.

  Live luisteren

  Je kunt onze (zondagse) kerkdiensten ook live, via internet, beluisteren. Ga hiervoor naar de pagina live volgen op deze website.

  Informatie
  • Kostersteam
   diverse vrijwilligers
   (0181) 45 07 52