Doe mee met de sportavond op 16 september, tijdens het Startweekend

28 augustus 2017

Het Startweekend, waarin alle activiteiten binnen onze gemeente weer beginnen, komt er weer aan. Een van de hoogtepunten is de sportavond op zaterdag 16 september, met zaalvoetbal en volleybal in Sporthal Drenkwaard. Jongeren (vanaf 12 jaar) en volwassenen kunnen meedoen. Interesse? Meld je zo snel mogelijk aan, uiterlijk op 14 september.

Meedoen met een team van de kerk of een eigen team

Je kunt meedoen met een team van Vaya con Dios, Yfif, Follow Me, Together, de Kindernevendienstleiding, de Vakantiebijbelclubleiding, de Kerkenraad, Coming Soon of een andere groep vanuit de kerk. Maar je mag ook met een vrienden-, vriendinnen- of familiegroep meedoen. Je team moet bestaan uit minimaal zes en maximaal acht spelers. Al mogen het er ook meer zijn. Alle teams doen mee aan beide sporten. Meedoen staat open voor iedereen die lid is van onze gemeente, of er op een andere manier affiniteit mee heeft.

Ook individueel aanmelden is mogelijk

Als je geen team op de been kunt brengen en toch mee wilt doen, kun je je ook individueel opgeven. Bij voldoende aanmeldingen maakt de organisatie een team. Voor de beste drie teams is een leuke prijs beschikbaar.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan via Silvia en Michiel Breeman. Je kunt hen mailen of bellen via onderstaande gegevens. Doe dat ook als je meer informatie wilt.

Informatie
  • organisator sportavond Startweekend
    Sylvia Breeman
    (0181) 45 27 85