Doe mee met de Week van Gebed

9 januari 2012

Winnen met gevouwen handen. Dat is het thema van de jaarlijkse Week van Gebed, van zondag 15 tot en met zaterdag 21 januari. Christenen in Nederland (en wereldwijd) komen in die week rondom dit thema samen voor bezinning en gebed. Ook in de Welkomkerk.

Het thema is gebaseerd op de Bijbeltekst uit 1 Korintiers 15:57. Kernwoord in die tekst is het woord overwinning. Het gaat daarbij vooral over hoe christenen dat begrip beleven, waarbij de overwinning van Jezus Christus op de dood centraal staat. Niet alleen het perspectief van een leven na de dood, maar ook het effect daarvan in het hier en nu geeft het dagelijkse leven nieuwe kleur en invulling.

De organisatie van de Week van Gebed in Nederland is in handen van de Evangelische Alliantie en de Raad van Kerken. Beide roepen iedereen op te investeren in de gezamenlijke ontmoetingen en gebedsbijeenkomsten. Door heel Nederland zijn honderden plaatselijke gemeenten uit verschillende kerkverbanden actief bij de gebedsweek betrokken.

Ook in de Welkomkerk zijn er gebedsbijeenkomsten. Die beginnen, net als landelijk, op zondag 15 januari en duren tot het einde van de week, zaterdag 21 januari. Iedereen die mee wil bidden, is van harte welkom; ook wie niet hardop wil bidden. Alle bijeenkomsten beginnen om 19.00 uur. De Welkomkerk is te vinden aan de Wilhelminastraat.

Het programma van de bijeenkomsten vindt u in de Activiteitenagenda en kunt u hier downloaden:
.

Meer informatie:
www.weekvangebed.nl