Doe mee met Sirkelslag: interactief spel tegen andere kinderen en jongeren in heel Nederland

19 september 2023

Het is het grootste, spannendste en meest interactieve spel om de jeugd in heel Nederland bij de activiteiten van de kerk te betrekken: Sirkelslag. Onze kerk doet eraan mee, op vrijdagavond 29 september en vrijdagavond 13 oktober, beide keren van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur in de Welkomkerk. Thema van dit jaarlijkse evenement is deze keer ‘Ga mee!’. 

Sirkelslag Kids en Sirkelslag Young

Er zijn twee varianten: Sirkelslag Kids en Sirkelslag Young. Sirkelslag Kids is bedoeld voor kinderen van de basisschool, in de leeftijd van 9 tot 12 jaar. Deze groep is op vrijdagavond 13 oktober aan de beurt. Sirkelslag Young is bedoeld voor 12- tot 16-jarigen. Zij kunnen op vrijdagavond 29 september het spel spelen. In beide gevallen speel je in een eigen team toen duizenden andere kinderen of jongeren uit heel Nederland. Daarbij wordt een flink beroep gedaan op creativiteit, actie en teamspirit.

Aanmelden

Hoor je bij een van de twee leeftijdsgroepen en wil je meedoen met dit interactieve spel? Meld je dan aan bij Peter Hoogstad. Zijn contactgegevens staan hieronder.

Informatie
  • ouderling, voorzitter Taakgroep Jongeren
    Peter Hoogstad
    (06) 20 60 76 02