Drie Zuidlandse koren tijdens Volkskerstzang

2 december 2013

Kids4Praise, Vaya con Dios en Rejoice. Deze drie Zuidlandse koren zijn zaterdag 21 december te zien en te horen tijdens de Volkskerstzang in sporthal Drenkwaard in Zuidland. Ook een combinatie van de plaatselijke muziekvereniging De Kleine Trompetter/Wilhelmina en de Hekelingse muziekvereniging Togido verleent medewerking.

Behalve optredens is er ook veel samenzang. Tal van traditionele kerstliederen komen voorbij. Dat is ook een van de redenen waarom zo veel mensen graag naar de Volkskerstzang gaan: lekker voluit kerstliederen zingen. De aanvang is 19.30 uur. De toegang is gratis. Bij de uitgang is er een collecte. Sporthal Drenkwaard is te vinden aan de Molendijk.

Om de sporthal te versieren en alle stoelen klaar te zetten, zijn weer vele handen nodig. Vanaf 13.00 uur steken flink wat vrijwilligers de handen uit de mouwen. Om de sporthal na afloop op te ruimen, zijn ook dan mensen nodig. Vrijwilligers kunnen zich melden bij Anne-Marie de Heus. Haar gegevens staan hieronder.

Voorafgaand aan de Volkskerstzang is er weer een verkoop van kerstkransen, om het evenement financieel mogelijk te maken. De organisatie hoopt dat iedereen de kransen wil kopen, om ook dit jaar weer de kosten te kunnen dekken.

Voor meer informatie en aanmelding als hulp bij de voorbereiding: