Evenementendag (za 9 nov): spelletjes, lekkernijen, tweedehands spullen, rad en grote verloting

30 oktober 2019

De Welkomkerk staat zaterdag 9 november tijdens de jaarlijkse Evenementendag bol van de activiteiten. Een van de attracties is het rad van avontuur, waarmee weer mooie prijzen te winnen zijn.

Oliebollen, wafels, schiettent, spelletjes, grabbelton, rad en grote verloting

Daarnaast wordt er van alles verkocht, zoals oliebollen, wafels, bloemstukjes, boeken en tweedehands spullen. Er is een schiettent en voor kinderen zijn er allerlei leuke spelletjes, zoals grabbelen. De hele dag door draait het rad van avontuur, waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Een grote verloting maakt het festijn compleet. Bijbelkiosk De Parel is ook aanwezig, met allerlei mooie artikelen.

Van 14.00 tot 22.30 uur

De Evenementendag is van 14.00 tot 22.30 uur, met een pauze van 17.30 tot 19.30 uur. De opbrengst is voor het onderhoud van de gebouwen van onze gemeente.

Heb je spullen en zelfgebakken lekkernijen? Breng ze langs

Heb je tweedehands spullen voor de verkoop tijdens deze Evenementendag? Breng ze dan vanaf woensdag 6 november in de kerk. Dit kan steeds tussen 09.00 en 16.00 uur. En bak je graag cakes, koek en andere zoete lekkernijen die tijdens de Evenementendag verkocht kunnen worden? Lever deze dan op de dag zelf, zaterdag 9 november dus, in bij de kerk (vanaf 08.00 uur).

Informatie
  • lid Evenementencommissie
    Karin van der Velde
    (06) 13 27 59 30