Evenementenmiddag (za 12 nov): spelletjes, lekkernijen, tweedehands spullen, rad van avontuur

1 november 2022

De Welkomkerk staat zaterdagmiddag 12 november tijdens de jaarlijkse Evenementenmiddag bol van de activiteiten. Een van de attracties is het rad van avontuur, waarmee weer mooie prijzen te winnen zijn.

Oliebollen, wafels, spelletjes, grabbelton, rad van avontuur

Daarnaast wordt er van alles verkocht, zoals oliebollen, wafels, boeken en tweedehands spullen. Voor de kinderen zijn er allerlei leuke spelletjes, zoals grabbelen. De hele dag door draait het rad van avontuur, waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Bijbelkiosk De Parel is ook aanwezig, met allerlei mooie artikelen.

Van 14.00 tot 17.00 uur

De Evenementenmiddag is van 14.00 tot 17.00 uur. De opbrengst is voor het onderhoud van de gebouwen van onze gemeente. Voorheen was er ook in de avond nog van alles te doen. Vandaar dat er toen gesproken werd over een Evenementendag. Nu vindt alles in de middag plaats.

Heb je spullen en zelfgebakken lekkernijen? Breng ze langs

Heb je tweedehands spullen voor de verkoop tijdens deze Evenementendag? Breng ze dan vanaf woensdag 9 november in de kerk. Dit kan steeds tussen 09.00 en 16.00 uur. En bak je graag cakes, koek en andere zoete lekkernijen die tijdens de Evenementenmiddag verkocht kunnen worden? Lever deze dan op de dag zelf, zaterdag 12 november dus, in bij de kerk (vanaf 09.00 uur).

Informatie
  • lid Evenementencommissie
    Karin van der Velde
    (06) 13 27 59 30