Feestelijk open huis na verbouwing Welkomkerk

26 februari 2015

Vergaderingen, recepties en andere bijeenkomsten. Dankzij een verbouwing is de Welkomkerk er nu nog veel meer geschikt voor. Het gebouw beschikt over diverse zalen, die in de afgelopen periode ingrijpend gemoderniseerd zijn, met onder meer akoestische plafonds en een compleet nieuwe keuken. Zaterdagmiddag 21 maart is er open huis.

Vooral de grootste ontvangstruimte (zaal 5) is ingrijpend op de schop gegaan, met een nieuwe keuken, nieuwe en uitgebreide elektravoorzieningen, een lichtplan, een akoestisch plafond en een afzuiginstallatie. De verbouwing beperkte zich overigens niet tot de vergader- en ontvangstruimtes. Ook de rouwkamer is compleet gemoderniseerd, met aansluitend een aparte zaal voor de ontvangst van rouwbezoek.

In een eerder stadium is ook de kerkzaal zelf, dus de ruimte waar de kerkdiensten plaatsvinden, aangepakt: deze zaal werd voorzien van een riant, nieuw podium en moderne multimediale voorzieningen. De kerkzaal, die 640 zitplaatsen telt, is daarmee zeer geschikt voor concerten en andere uitvoeringen.

De voltooiing van deze verbouwing wordt zaterdagmiddag 21 maart gevierd met een open huis, van 14.00 tot 17.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kan iedereen de vernieuwde ruimtes bewonderen.

De ruimtes in de Welkomkerk zijn voor aantrekkelijke prijzen te huur, zowel voor vergaderingen en recepties, als voor bijvoorbeeld concerten en oefensessies van koren. Informatie over de tarieven is verkrijgbaar bij koster Cees Nieuwenhuizen: 0181-450752.