Geld inzamelen via Glazen Stal voor ‘Breng ze samen’, het doel van 3FM Serieus Request

10 december 2017

We kennen allemaal de jaarlijkse inzamelingsactie Serieus Request van 3FM, met het beroemde Glazen Huis. In Nissewaard hebben we in de aanloop naar Kerst de Glazen Stál, waar geld wordt ingezameld voor het doel van Serieus Request: Breng ze samen. Daarmee worden ouders en kinderen die elkaar door rampen en conflicten zijn kwijtgeraakt, weer bij elkaar gebracht. De Glazen Stal staat vanaf zaterdag 16 tot en met zondag 24 december op het Theaterplein in Spijkenisse.

Samen omzien naar kwetsbare groepen

De Glazen Stal is een initiatief van de Protestantse Gemeente Spijkenisse, de Gemeente Nissewaard, Bibliotheek de Boekenberg en LINQ Media. Het is een mooi missionair en diaconaal project, waarin kerk en wereld samenwerken in het omzien naar kwetsbare groepen.

Actieproducten kopen of geld doneren

De initiatiefnemers hopen niet alleen ouders en kinderen die elkaar zijn kwijtgeraakt samen te brengen, maar ook de inwoners van Nissewaard. Steun deze actie door de Glazen Stal te bezoeken en een van de actieproducten- of diensten te kopen, of door geld te geven via de speciale actiesite. Daarop, en op Facebook, vind je ook meer informatie.