Financieel bijdragen

Het is goed om te geven. Door te geven (tijd, geld of energie) bouw je mee aan onze gemeente. De eerste volgelingen van Jezus deden dat ook. Ze kwamen samen, deelden hun bezittingen en zorgden ervoor dat er voldoende geld was om iedereen binnen de gemeenschap te onderhouden. Niet omdat het moest, maar omdat ze ervoor kozen om op die manier te leven. Net als Jezus: gul, ruimhartig en met passie.

Doe mee

We hopen dat je als lid of gast mee wilt bouwen aan onze gemeente. Betrokkenheid begint bij een kennismaking en een bezoek, maar echt bouwen doe je door te investeren, in tijd, energie en geld.

Collectes en andere bijdragen: contant, met muntjes of via de WelkomApp

Geld geven kan op verschillende manieren, via collectes en bijdragen. Tijdens de reguliere diensten zijn er meestal twee collectes. Geven voor die collectes kan met contant geld, collectemunten of digitaal met de WelkomApp (te downloaden via de App Store of Google Play). Ga binnen de app naar de pagina ‘Geven’, ook bereikbaar via onderstaande QR-code. Kies vervolgens bovenaan de pagina waar jouw bijdrage voor bedoeld is: Collectes, Bloemengroet of Kerkbalans. Vervolgens bepaal je een bedrag en tik je op ‘Geef’. Om te kunnen geven moet je er wel voor zorgen dat je voldoende saldo hebt en een pincode hebt ingesteld.

Overmaken via de bank

Daarnaast kun je, via bankrekeningnummer NL61 RABO 0375 9034 45 (t.n.v. PG Zuidland Kerk), bijdragen aan de jaarlijkse Actie Kerkbalans (in één keer of in termijnen).

ANBI-status

De Protestantse Gemeente te Zuidland heeft een ANBI-status. Je bijdrage is dus aftrekbaar voor de belasting.

Informatie
  • ledenadministrateur, administratie Kerkbalans
    Pieter Landman
    (0181) 45 23 72