Gezellige opwarmavond voor Schoenendoosactie

16 oktober 2015

Elkaar ontmoeten, een beetje bijkletsen, in de stemming komen en informatie krijgen over Actie4Kids, de jaarlijkse schoenendoosactie. Dat gebeurt op dinsdag 27 oktober vanaf 20.00 uur in zaal 5 van de Welkomkerk.

Net als vorig jaar gaan de schoenendozen, die kinderen van de basisscholen volstoppen met schoolspullen, speelgoed en andere nuttige dingen, naar kinderen in Sierra Leone en Roemenie. Gastspreker is Marian Jonker, directeur van Outreach Support Ministries. Marian coordineert samen met lokale partners de ontvangst van de schoenendozen in Sierra Leone en laat aan de hand van filmbeelden en foto’s zien hoe de uitdelingen verlopen. Ook zal Tom Zoutewelle, directeur van Stichting de Samaritaan, aanwezig zijn en een en ander vertellen over Roemenie.

De ‘opwarmavond’ is de opmaat naar de inpakactie zelf, die binnenkort van start gaat. Vorig jaar zetten zich veel vrijwilligers in; op meerdere dagdelen rond de 50! Ook dit jaar ziet het ernaar uit dat er weer veel vrijwilligers zijn. Voor een goede organisatie van de ‘opwarmavond’ is het van belang dat je even laat weten of je erbij bent op 25 oktober. Stuur daarvoor een mail naar schoenendoosactievczuidland@gmail.com. Je kunt je ook via www.facebook.com/schoenendoosactiezuidland opgeven en de pagina liken.