Gospelkoor Crossroads zingt vooral Nederlandstalige liederen tijdens Zuidland Zingt dienst op zondag 1 maart

9 februari 2020

Op zondagmiddag 1 maart is er weer een Zuidland Zingt dienst in de Welkomkerk. In deze tweede Zuidland Zingt dienst van dit jaar verleent Gospelkoor Crossroads (onder leiding van Hans Buis) medewerking. Dominee Jan Schep verzorgt de meditatie. De samenzang wordt op het orgel begeleid door Matthijs Breukhoven. De Zuidland Zingt dienst begint om 17.00 uur. Vanaf 16.55 uur is er samenzang. 

Herkenbare, Nederlandstalige liederen

Gospelkoor Crossroads telt ruim 30 leden en wordt begeleid door eigen muzikanten. Het repertoire bestaat vooral uit Engelstalige gospelliederen. Speciaal voor de Zuidland Zingt dienst zingt het koor vooral Nederlandstalige liederen die voor de meeste bezoekers heel herkenbaar zullen zijn. Voor de liefhebbers geeft het koor na afloop van de dienst een miniconcert met drie Engelstalige gospelliederen.

Luisteren en heerlijk meezingen

De Zuidland Zingt diensten zijn bedoeld om lekker te luisteren naar prachtige liederen en vooral om heerlijk zelf te zingen. Voor de jongste kinderen is er oppas, zodat ook hun ouders kunnen meegenieten van deze mooie zangdienst.

Informatie
  • organist, coördinator Zuidland Zingt diensten
    Henk Monteny