Hobo-speler tijdens Zuidland Zingt

3 juli 2013

Ook deze zomer is er weer een ‘Zuidland Zingt dienst’ in de Welkomkerk. De datum is zondagmiddag 1 september. De aanvang is 17.00 uur. Naast organist Warner Fokkens werkt hoboist Mar Lucardie mee. Beiden voeren enkele intermezzo’s uit en begeleiden de samenzang.

Organist Warner Fokkens (www.warnerfokkens.nl) heeft ruime ervaring in orgel- en koorconcerten. Hij is dirigent van Sing for Joy uit Maassluis en Sparkling Voices uit Rhoon. Fokkens is daarnaast een veelgevraagd begeleider van koren en ensembles. Hoboist Mac Lucardie is actief bij het Rijnlands Symfonieorkest, gastspeler bij diverse blazersensembles en medeorganisator van het orkest Con Passione. Kortom, genoeg ingredienten voor een fantastische, muzikale zangmiddag.

De Bijbelse boodschap zal worden verzorgd door Taco Koster. Koster is verbonden aan de Protestantse Pioniersplek CrossPoint in de nieuwbouwwijk Getsewoud in Nieuw-Vennep. In deze wijk is geen enkele kerk te vinden! In 2010 heeft de Protestantse Kerk in Nederland CrossPoint tot pioniersplek benoemd. Daar is Taco Koster als predikant-pionier aan het werk is gegaan. Het is de bedoeling dat CrossPoint uitgroeit tot een volwaardige, levendige en eigentijdse gemeente die tot zegen zal zijn van de mensen in deze Vinex wijk.

Iedereen is van harte uitgenodigd de Zuidland Zingt dienst te bezoeken.