Inzameling voor Voedselbank tijdens Dankdag op woensdag 3 november

24 oktober 2021

Op woensdag 3 november is het Dankdag voor gewas en arbeid. Voorafgaand aan de dienst in de Welkomkerk, die om 19.30 uur begint, vindt een inzameling voor de Voedselbank plaats. Iedereen kan lang houdbare voedingsmiddelen meenemen. De organisatie van de Blitz roept ouders op met hun kinderen vooral dingen mee te nemen die zij lekker vinden, zoals schoolkoek, snoep, hagelslag, rijst en suiker. Dan gaat de leiding van de Blitz dit samen met de kinderen vóór in de kerk leggen.

Ook inzameling op zondag 7 november

Behalve op woensdagavond 3 november kun je ook op zondagochtend 7 november, voorafgaand aan de dienst van 10.00 uur, voedingsmiddelen meenemen naar de Welkomkerk. Ook dan kunnen de kinderen van de Blitz ook meedoen. Meer informatie over de inzameling door de Blitz-kinderen is verkrijgbaar bij de jeugddiakenen Tamara en Marleen. Hun gegevens staan hieronder.

Waar heeft de Voedselbank behoefte aan?

De Voedselbank heeft vooral behoefte te hebben aan voedingsmiddelen om maaltijden mee te maken, en sowieso aan lang houdbare producten. Denk aan rijst, spaghetti, bami-kruiden (droog), knakworst in blik, rookworsten, blikjes Smac, blikjes ham, blikken soep, blikken groente, koek en broodbeleg zoals hagelslag, chocopasta en jam. Maar andere lang houdbare producten zijn natuurlijk ook welkom.

Informatie
  • jeugddiaken
    Marleen Voogt
    (06) 15 62 62 29
  • jeugddiaken, tweede secretaris College van Diakenen, contactpersoon YFIF
    Tamara Voogt-Hoogstad
    (06) 20 35 65 02