Jeugdkoor Joy te gast in Zuidland Zingt dienst

17 februari 2015

Christelijk Jeugdkoor Joy uit Streefkerk, bekend van televisie, is te gast bij de Zuidland Zingt dienst op zondagmiddag 15 maart in de Welkomkerk. Het koor was afgelopen jaar regelmatig te zien in het tv-programma Nederland Zingt. Het lied ‘De Zegen van God’ werd door kijkers gekozen tot een van de mooiste liederen van het afgelopen seizoen. Het koor staat onder leiding van Vincent van Dam. De organisatie vindt het bijzonder om eens een jeugdkoor tijdens de Zuidland Zingt dienst te verwelkomen.

De meditatie wordt verzorgd door dominee Kees Kant uit Katwijk aan Zee. Hij vertelt in zijn overdenking over ‘Het Duizendjarig Rijk’ en hoe dit begrip in de loop van de geschiedenis is geinterpreteerd. De boodschap van Kant is dat we de Bijbelboeken Jesaja en Openbaring gerust letterlijk en concreet mogen lezen als een geweldige toekomstbelofte van vrede voor deze wereld als Jezus terugkomt.

Omdat veel jonge mensen geinteresseerd zijn in de dingen van de toekomst, hoopt dominee Kant met dit thema jongeren te interesseren voor dezer dienst. Het wordt dan ook een Zuidland Zingt dienst voor jong en oud. Iedereen is welkom. De aanvang is 17.00 uur. De Welkomkerk is te vinden aan de Wilhelminastraat.