Jongerendienst The Gate op zondag 22 okt: (Op)geven is (g)een optie

13 oktober 2017

(Op)geven is (g)een optie. Dat is het thema van jongerendienst The Gate, op zondag 22 oktober in de Welkomkerk. Tijdens deze dienst is Arend Voogt terug van het lopen van de Muskathlon in Indonesi√ę, een prestatieloop voor een goed doel. Hij komt vertellen over zijn ervaringen en zal een mooi verband leggen met het thema van de viering. De aanvang: 17.00 uur.

Waarom doen mensen mee aan de Muskathlon?

Maar, … zijn de voorbereidingen wel soepel verlopen? En waarom doen mensen eigenlijk mee aan zo’n evenement? In The Gate zelf, maar ook via onderstaande promotievideo (Update), krijg je antwoorden op die vragen:

Kom alvast in de stemming en bekijk de Upgate:

Vanaf 17.00 uur

The Gate van zondag 22 oktober begint om 17.00 uur en vindt plaats in de Welkomkerk. Uiteraard zullen er beelden van de Muskathlon worden vertoond. De band Deliver is natuurlijk ook weer van de partij, net als dansgroep Together. Na¬†afloop is er de ‘afterparty’, met bitterballen. Terug van weg geweest: het collectespel ‘Get the Picture’. Hoewel de doelgroep 14-25 jaar is, zijn ook andere leeftijden (jong en oud) van harte welkom. Voor de kleinsten is er oppas.