Jongerendienst The Gate op zondag 10 dec: Eerlijk zullen we alles delen

1 december 2017

Eerlijk zullen we alles delen. Dat is het thema van jongerendienst The Gate, op zondag 10 december in de Welkomkerk. Het thema past bij de maand december, die voor¬†velen in het teken staat van ‘geven’. Zowel met Sinterklaas als met Kerst. Maar behalve cadeautjes zijn er ook andere gaven. Zoals tijd, energie, liefde en aandacht. Daar gaat het over tijdens The Gate.

Wat houden die ‘andere’ gaven in?

Een van de vragen die aan de orde zullen komen, is wat die ‘andere’ gaven inhouden. Maar ook: wat voor gaven geef jij zelf? En: is er een verband tussen geven en het Kerstverhaal?

Kom alvast in de stemming en bekijk de Upgate:

The Gate: vanaf 17.00 uur

The Gate van zondag 10 december begint om 17.00 uur en vindt plaats in de Welkomkerk. Uiteraard zullen er beelden van de Muskathlon worden vertoond. De band Deliver is natuurlijk ook weer van de partij, net als dansgroep Together. Na¬†afloop is er de ‘afterparty’, met bitterballen. En niet te vergeten: het collectespel ‘Get the Picture’. Hoewel de doelgroep 14-25 jaar is, zijn ook andere leeftijden (jong en oud) van harte welkom. Voor de kleinsten is er oppas.