Jubileumconcert 35-jarig Rejoice in de loop van 2021

22 september 2020

Interkerkelijk koor Rejoice uit Zuidland bestaat 35 jaar. Ter gelegenheid daarvan wil het koor in de loop van 2021 een spetterend jubileumconcert in de Welkomkerk geven. Het concert zou aanvankelijk op 3 oktober (2020) plaatsvinden, maar is vanwege de coronacrisis uitgesteld. Zodra een nieuwe datum kan worden vastgesteld, wordt dat bekendgemaakt.

Datum blijft nog even open

Nog niet zo lang geleden kwam al wel een voorlopige nieuwe datum in beeld: zaterdag 10 april. Maar omdat het ernaar uitziet dat het koor vanwege de coronacrisis voorlopig niet kan oefenen, kwam die datum toch te vroeg. Daarom is nu besloten de datum open te houden. Zodra er weer gezongen kan worden, wordt een nieuwe datum vastgesteld. Meer informatie over Rejoice vind je op www.rejoicezuidland.nl.