Kinderen BLITZ op zaterdag 30 juni naar speeltuin Linnaeushof

16 mei 2018

De kinderen van de BLITZ gaan zaterdag 30 juni naar de Linnaeushof in Bennebroek, Europa’s grootste speeltuin. Het uitstapje is te danken aan de opkomst tijdens deze kindernevendienst-nieuwe stijl in het afgelopen seizoen.

Opkomst BLITZ stimuleren

Dat zit zo. Om de opkomst te stimuleren is aan het begin van het seizoen een kruis met 500 invulvakjes gemaakt. Elke week werden de kinderen die de BLITZ bezochten, geteld. Voor elk kind werd steeds een vakje ingekleurd. Als het kruis compleet ingekleurd was, zou een uitstapje volgen. Inmiddels is het kruis (te zien in zaal 2) compleet en is het uitstapje geregeld.

Deelnamekosten: 5 euro

Om 08.45 uur verzamelen de kinderen op het plein van de Welkomkerk. Daar wordt het spaarvarken kapot geslagen om te zien hoeveel geld erbij elkaar gespaard is voor onder meer Compassion. Om 09.00 uur is het vertrek. Bij voldoende deelnemers (minimaal vijftien) gaat de reis per bus. Tussen 16.00 en 16.30 uur zijn de kinderen weer terug bij de kerk. Via een appgroep zullen de ouders op de hoogte worden gehouden. De kosten bedragen 5 euro per kind. Dit bedrag kan kort voor het vertrek contant betaald worden aan Rutger van der Linden. Het is de bedoeling dat de kinderen hun eigen drinken, lunch en iets te snoepen meebrengen.

Nu inschrijven via formulier in hal Welkomkerk

Wie mee wil, moet zich wel even inschrijven. Dat kan uiterlijk op zondag 17 juni. Een formulier hangt in de hal van de Welkomkerk. Alle kinderen van de BLITZ zijn van harte welkom.