Kom op 24, 25 of 26 mei naar de musical Mozes

11 mei 2013

Na bijna een jaar intensief oefenen zijn ze er klaar voor, de ruim 80 deelnemers aan de musical Mozes. Het spektakelstuk, een initiatief van de Protestantse Gemeente in Zuidland, wordt op vrijdag 24 mei (om 20.00 uur), op zaterdag 25 mei (ook om 20.00 uur) en zondag 26 mei (om 14.00 uur) uitgevoerd in de Welkomkerk. De zaal is steeds een half uur voor aanvang open.

De musical gaat over Mozes, een man met twee identiteiten. Aan de ene kant was hij een Hebreeer (Israeliet), aan de andere kant een Egyptenaar. Een man door God zelf uitgekozen om het slavenvolk naar het beloofde land te brengen. Een tocht die 40 jaar zou duren.

Bekijk hier de teaser:

Niet alleen het stuk, ook de voorbereiding was een spektakel. Eerst liederen instuderen, daarna oefenen op het toneel. Nog later oefenen met geluid en licht. In de tussentijd bezig zijn met het bouwen en schilderen van het decor, het maken van kleding en het instuderen van dansbewegingen.

De toegangskaarten kosten in de voorverkoop 5 euro (inclusief consumptie) en af te halen bij Sander de Bakker (Savornin Lohmanstraat 72), Anja Monteny (Weverslaan 16) en ‘De Mollerie’ (Verlorenkost). Aan de kassa kosten toegangskaarten 7 euro (eveneens inclusief consumptie). De kaartjes voor zondagmiddag zijn alleen te verkrijgen in de voorverkoop.

Meer informatie:
http://musical.kerkeninzuidland.nl/