Live volgen

Als er een dienst is in een van onze kerken, dan kun je deze live via internet of via de kerktelefoon meeluisteren.

Live-stream tijdens coronacrisis

Gemeentezijn tijdens de coronacrisis: in deze tijd waarbij we als gemeente vanwege de gezondheidsmaatregelen niet samen mogen komen in de kerkgebouwen, gaan we een aantal diensten als video livestream uitzenden via YouTube:

Bekijk hier de YouTube livestream voor de dankdienst van Jannie Bevaart op dinsdag 31 maart (vanaf 11.00 uur):

Werkt het afspelen niet? Klik dan op deze link.

Live luisteren via internet

Hieronder vind je per kerkgebouw de directe livestream. Als er een uitzending is, dan luister je mee door op de play-knop te klikken. De diensten zijn na ongeveer een dag terug te luisteren. Doordat Kerkomroep.nl voor de livestreams nog gebruik maakt van een onbeveiligde verbinding, kan een browser soms de livestream weigeren. Wij kunnen daar helaas niet aan doen.

Livestream Dorpskerk

Er is op dit moment geen live uitzending. Bekijk de agenda erediensten voor de aankomende diensten.

Livestream Welkomkerk

Live luisteren via de kerktelefoon

Je kunt een kerkdienst ook live beluisteren via de kerktelefoon. De kerktelefoon maakt gebruik van je radio en telefoon- of kabelaansluiting. Contactpersoon hiervoor is Peter de Bakker. Zijn gegevens staan hieronder. Je kunt eventuele giften om de kerktelefoon mogelijk te blijven maken, overmaken op bankrekeningnummer NL34 RABO 0327 2286 52, t.n.v. ‘PG Zuidland kerktelefoon’.

Dienst gemist?

Via dienst gemist kun je onze kerkdiensten ook achteraf beluisteren.

• coördinator kerktelefoon, voorzitter Evenementencommissie
    dhr. P. (Peter) de Bakker