Maandag 23 september: start nieuwe serie Follow Me bijeenkomsten voor jongeren (12-17 jaar)

31 augustus 2019

Op maandag 23 september start weer een nieuwe serie Follow Me avonden in zaal 5 van de Welkomkerk. Elke bijeenkomst is van 19.30 tot 20.30 uur. In totaal staan dit seizoen 20 Follow Me avonden op het programma: 10 vóór de Kerst en 10 erná. Op de Follow Me avonden ga je in gesprek over en aan de slag met (geloofs)thema’s en levensvragen, op een eigentijdse en toegankelijke manier. De avonden zijn bedoeld voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar.

Follow Me avonden: leerzaam en gezellig

De Follow Me avonden gaan verder op de weg die in het afgelopen seizoen met succes is bewandeld. Ook dit seizoen komen weer onderwerpen aan bod waar je als jongere veel van kunt leren. Daarbij gaat het niet alleen om kennis van de Bijbel, maar bijvoorbeeld ook om zelfinzicht en ontdekken wat je echt van dingen vindt. Het materiaal dat wordt gebruikt is te vinden op www.jop.nl. Daar staat sowieso veel informatie die zeker de moeite waard is om te lezen en te bekijken. Het worden al met al weer leerzame, maar vooral ook leuke en gezellige bijeenkomsten. Kom je ook? Meld je dan even van tevoren aan bij Ruben Jansen of dominee Auke Hamstra. Hun contactgegevens staan hieronder. Bij hen kun je ook terecht voor meer informatie over de avonden. Je mag uiteraard ook vrienden of vriendinnen meenemen.

Data eerste vier Follow Me bijeenkomsten

De eerste vier Follow Me bijeenkomsten vinden plaats op de volgende dagen en data, steeds van 19.30 tot 20.30 uur in zaal 5 van de Welkomkerk. Daar kan gebruik gemaakt worden van de beamer en de geluidsinstallatie.

  • Maandag 23 september
  • Maandag 30 september
  • Maandag 7 oktober
  • Maandag 14 oktober

 

Informatie
  • predikant
    Auke Hamstra
    (06) 16 00 73 73