MCD-zegels sparen voor boodschappenpakket

29 oktober 2016

Bij supermarkt MCD in Zuidland loopt tot begin december een zegelactie om te sparen voor een boodschappenpakket ter waarde van ruim 50 euro. Er zijn gezinnen die zo’n feestpakket heel goed kunnen gebruiken, maar dat niet bij elkaar kunnen sparen. Daarom spaart de Diaconie voor hen. Als gemeentelid kun je meedoen.

In de hal van beide kerken staat een lege oranje doos, waarin je je spaarzegels kunt doen. Ook spaarkaarten die je zelf niet vol krijgt, kun je via deze dozen aan de Diaconie afstaan. Gerard van der Kaa van de MCD heeft inmiddels spontaan al twee volle dozen aangeboden. Een mooi begin van deze actie.

En als je niet spaart voor het pakket en de MCD-zegels bij de kassa niet aanneemt, dan stelt de MCD deze zegels ter beschikking aan de Diaconie.

Bent je niet in de gelegenheid je zegels in de dozen in de kerken te doen, dan kun je ze ook in de brievenbus doen bij Annemarie en Bart Monster (Thorbeckestraat 24), Celia Nieuwenhuizen (Beeldsweg 47) of Wim de Vroed, (Hoofd 6). De Diaconie hoopt met de actie verschillende gezinnen blij te kunnen maken.